H. 265 16CH POE 5MP NVR Sistema 16pcs 48V 5MP 2560*1440 Saugumo Lauko Onvif POE IP Camera 16CH CCTV Vaizdo Stebėjimo komplektas 4K

H. 265 16CH POE 5MP NVR Sistema 16pcs 48V 5MP 2560*1440 Saugumo Lauko Onvif POE IP Camera 16CH CCTV Vaizdo Stebėjimo komplektas 4K

w98038

Nauja

Yra sandėlyje

€858.30 €557.90
Vnt.

Žymos: 2 f 8 poe kamera 5mp, kamera, smart wifi, fotoaparato blykstė mini, kameros cctv kit saugumo sistema, 4ch cctv kit, variklio poe saugumo kamerų sistema, kameros cctv kit, 4k vaizdo stebėjimo sistema, cctv, kamera ip lauko.

modname=ckeditor

H. 265 16CH POE 5MP NVR Sistema 16pcs 48V 5MP 2560*1440 Saugumo Lauko Onvif POE IP Camera 16CH CCTV Vaizdo Stebėjimo komplektas 4K

Built-in vandeniui mikrofonas leidžia išgirsti garsą aplink kamera įrašo, ką žmonės sako, kad jis autentiškas, su garso, vaizdo įrašymas.

HCVAHDN Saugumo - HD VAIZDO Kameros Apsaugos Sistemos, garantuotas ir patikimas Saugumo Sprendimas jūsų namams ir Verslui! 720P/960P/1080P/2MP/3MP/4MP/ 5MP/8MP/4K Aukštos raiškos ir Vaizdo dieną ir naktį Žiūrėti.H.265 HEVC,Veido Atpažinimo &Face Detection ,Face Smart peržiūros,el. Pašto įspėjimus ir Judesio aptikimo, Realus laikas, Dviejų krypčių garso,IP66 atsparus Vandeniui ir universalus Lauko/Patalpų, nemokama programa P2P Debesies funkcija ir saugojimo, paramos "android", "iPhone", "ipad", PC,, CMS, LSS ir kt.

HD POE 5.0 MP VAIZDO IP Kamerų; 16CH POE 5.0 MP NVR Networ Vaizdo įrašymo Stiprus, Tinklo Serverio; P2P Debesies Funkcija; Paramos Veido Aptikimas &Veidą Atkūrimo palaikymas USB ,Pelės,atsarginę kopiją; Parama "Android", "iphone", "ipad", pc,, cms, LSS nuomone; Paramos VGA išvestis&HDMI išvestis; Paramos Signalo įvestis ,Aliarmo išėjimas; Įrašo Skiriamoji geba: 5.0 MP; Su H. 265 Aukšto efektyvumo Vaizdo Suspaudimas; Automatinis Baltos spalvos Balansas,Auto Gain control,atgal šviesos comp; HDD Sąsaja:1*SATA,Parama tarp 500 GB ir 8 TB; Kelių kalbų meniu parinktį iki 28 rūšių kalba; *P2P debesies paslaugą, skirtą "Android" / " iOS " mobiliųjų įrenginių nuotolinis peržiūrėti bet kur ir bet kada; *Judesio aptikimo įrašymo.Su NVR bus pradėtas įrašinėti kai aptikti kažką, kas juda.NE sukelti, jokių užrašų, daugiau protingas ir erdvės taupymo; *el. Pašto signalas ir signalo pranešimo.Kai judesio aptikimo yra įjungiamas, NVR bus automatiškai išsiųsti buzzer garso ir signalizacijos pranešimų į jūsų el. laiškus, įskaitant fotografiją vietoje; *Keli būdai, kaip pasiekti KOMPIUTERYJE, telefone ir mygtukai, gali būti peržiūrėtas pagal AK, Telefono PROGRAMĖLĘ ir IE ,Chrome,Firefox,Safari naršyklę; *Remti 3.5 colio SATA port kietasis diskas, talpa-apie 500G/1T/2T/3T/4TB/5TB/6TB/7TB/8 TB, ir mažiau nei 500G nepalaikomas. *HD VAIZDO POE NVR Tinklo Vaizdo įrašymo,palaiko visus 1.0 mp&2.0 mp&3.0 mp&4.0 mp&5mp 4K ip Kameros

1 X 16CH 5.0 MP POE NVR Tinklo Vaizdo įrašymo; 8/16 x HD POE IP 5.0 MP patalpų lauko IR Dieną Naktį vizija Kulka blogų oro kameros; 8/16 x 65feet(20m) Tinklo kabelis kamera 1 x Maitinimo NVR; 1 X USB Pelė, NVR; 1 X Programinės įrangos CD NVR; 1 X Nuotolinio Valdymo NVR; Standžiojo Disko Neprivaloma !!!

Aukštos raiškos sąsaja produkcija,Adekvačius online peržiūra,Mobiliojo, nuotolinio,Multi-window ekranas su 5.0 MP Rezoliucijos.Kampas bus daugiau didesnis,ir vaizdas bus geriau.

Juos naudoti kaip lauko kameros ar patalpų kameros, kaip jie yra statomi tvirti, kad atlaikytų bet kokiu oru išmeta kaip tada:lietaus,sniego,dulkių ir karštų dienų .su IP66 atsparus oro reitingų ,ir kabeliai, nutiesti per stovo papildomą apsaugą ,užtikrinti, kad jūs galite atsakyti į jų veiklos rezultatus,diena po dienos.Mūsų kameros priima sunkiųjų metalų būsto,profesinės IP66 atsparus oro,Suteikiant stabilių rezultatų tiek patalpose ir lauke.

Smart IR-Cut filtras automatiškai persijungia tarp dieną ir naktį, siekiant sumažinti color cast dienos metu ir padidinti vaizdo ryškumą nakties metu, įsitikinkite, kad jūs galite gauti ryškus priežiūros filmuotą medžiagą nuo aušros iki sutemų.

H. 265 , Aišku, HD raiška pasiūlyti jums geriausios kokybės nuotrauką, mažiau šiek tiek normos.Išsaugoti daugiau vietos,galima sumažinti 40%-50% failo dydis,išsaugoti savo HDD vietos ir sumažinti pirkimo kainą.

Nereikia papildomo maitinimo kabelių ar adapterių ar jungiklis.Plug And Play lengva ir paprasta sąranka.

JOKIO papildomo maitinimo kabelių ar adapterių, reikia ir tiesiog prijungti IP kamera NVR, su vienu kabeliu, jūs galite lengvai užbaigti diegimą be žinių apie kompiuterį ar tinklo ir pradėkite mėgautis super lengva priežiūra tarp savo sumanaus telefono, planšetinio ar asmeninio KOMPIUTERIO.

POE Sistema max parama 200M , POE kabeliai perdavimo atstumą, kuris labai padidina namų įrengimo patogumui.

Nesvarbu, kur esate, galite nuotoliniu būdu prieiti prie fotoaparato pamatyti live transliacijos ir stayconnected.Nuotoliniu būdu peržiūrėti fotoaparato per: nemokamai Xmeye App savo mobilųjį prietaisą, nemokama CMS/LSS Klientą į jūsų kompiuterį, IE naršyklė.Galite nustatyti sritį, kurią norite valdyti,Kai jis suveikia,ji bus siųsti laišką į savo elektroninio pašto adresą ,Jūs galite gauti iš pirmų rankų informaciją ,nesvarbu, kada ir kur esate .

Ši sistema sukurta taip, kad siųsti laišką įspėtų, bet judesiai aptinkami ir leidžia jums įrašyti tik tada, kai judesio aptinkamas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai