Aparatūros Skaidrių Durų skriemulys, Stumdomų durų kabo geležinkelių rato, mažo dydžio,, 1 rinkiniai/ ,už vienas duris/ 30 * 30 kabo geležinkelių

Aparatūros Skaidrių Durų skriemulys, Stumdomų durų kabo geležinkelių rato, mažo dydžio,, 1 rinkiniai/ ,už vienas duris/ 30 * 30 kabo geležinkelių

w98012

Nauja

Yra sandėlyje

€6.82 €5.80
Vnt.

Žymos: durų roller varantys, slideing durų furnitūrą, svirnas varantys, geležinkelių roller, skeid valdyba, durų roller, spinta aparatūra, pastumkite durų furnitūrą, Svirno Durų Kabo Geležinkelių, užuolaidų geležinkelių ratų.

1. Dėl kompiuterio monitorių ir faktinės šaudymo ryškumas ir kitų priežasčių, bus tam tikra spalva skirtumas.Galutinė spalva prašome kreiptis į mūsų actural prekių.Prašome comfirm jūsų informacija( vardas, pavardė, pašto kodą, telefono numeriai ir kt.)vėl prieš perkant.

2. Jeigu tu negali gauti elementą, o pristatymo laikas baigiasi, prašome susisiekti su mumis.Mes išplėsti pristatymo apsaugos data iš karto.

3. Prašome neatidaryti ginčo per 59 dienas, nes sklypas buvo vežamos jei destinatiom šalis yra Rusija ir Pietų Amerikos Šalyse.

4. Prašome neatidaryti ginčo per 79 dienų, nes sklypas buvo vežamos jei destinatiom šalis yra Brazilija.

5. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą.

6. Jeigu tu negali patenkinti mūsų produktus, pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes garantuojame, mes 100% išspręsti bet kokią problemą už jus.

aparatūros Skaidrių Durų skriemulys, Stumdomų durų kabo geležinkelių varantys

Savybės: 100% Brand new ir aukštos kokybės Produktų: Kabo geležinkelių skriemulys Tinka 30 * 30mm kabo geležinkelių Paketą, kuriame yra: skriemulys x 2 priedas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai