30KM Saulės Elektrinė Tvora Įkroviklis Energizer Valdytojas Galvijai Avys Ožkos Arkliai Elepant Dog Paukštienos, Vištienos, Elektriniai Aptvarai

30KM Saulės Elektrinė Tvora Įkroviklis Energizer Valdytojas Galvijai Avys Ožkos Arkliai Elepant Dog Paukštienos, Vištienos, Elektriniai Aptvarai

w9773

Nauja

Yra sandėlyje

€159.58 €151.61
Vnt.

Žymos: pedalu, vištienos, vištienos namas, miršta tvora, fenc, ritė elektrinė tvora, gyvūnų elektrinė tvora, suknelė pvc, saulės generatorius grynas, saulės lempa.

ZORASUN Saulės Galimybė Elektrinė Tvora Įkroviklis Energizer Valdytojas Galvijai Avys Ožkos Arkliai Elepant Dog Paukštienos, Vištienos, Elektros Aptvarų Sistemos (Saulės Variantas, AC110V-240V Arba DC 12V)

NAUJAS ATVYKIMAS, NEMOKAMAS PRISTATYMAS visame PASAULYJE, Dropshipping palaiko. 2 Metų Garantija.

Produktas Apima:

1 x ZORASUN 30Km Galia Profesinės Elektrinė Tvora Energizer

1 x Maitinimo Kištuko

1 x 12 V kabelis paleisti tiesiai iš 12V bateriją ar bet kokią kitą tinkamą 12V maitinimo.

1 x Line " pajungimo kabelis

1 x Įžeminimo jungiamasis kabelis

1 x Diegimo vadovas & manual

Patarimai: Pasirinktinai 30W Saulės skydelis su įkrovimo valdiklis (nėra įtrauktos į paketą).Į 30W skydelis yra įrengta su savo "kojų" jei jūs norite tiesiog padėkite jį ant žemės, bet dėl to, kad daugybę kitų galimų įrenginio konfigūracijos (stogo/sienos/tvoros post/ir kt.).Joks kitas montavimo sistema yra pateikiamas su kolegija ir šiek tiek "PASIDARYK pats" įgūdžių gali prireikti nustatyti skydelio, kur norim.

NB: nėra įtraukti įžeminimo strypų, vielos tvora arba tvoros-pareigybės.

30 km Profesinės elektros fenceing energizer yra sukurta siekiant suteikti galinga ir patikima ilgalaikė, be vargo naudoti kartu sumažinant energijos suvartojimą.

Ir tai komercinės klasės energizer tinka vienos krypties, multi-kryptis arba multi-tvora set-up elektrinės tvoros su vielos ilgis: iki 30km iki 40KM !Šis prietaisas yra kokybiškas produktas - du izoliuoti - ir turi CE ir C-Tick patvirtinimus ir yra IP55 vertinta.

Tinka priemonėse, įskaitant ūkio elektrinė tvora sistema:

Elepant, Galvijų, Avių, Ožkų, Arklių, Šunų, Paukščių, Vištų, Opossums, Roo ' s, Miškininkystė, sodo ir augalų apsaugos, laukinių gyvūnų tvora valdytojas.

Savybės:

"Smart" Technologija, dėl mažesnės energijos sąnaudos, kai naudojamas su baterija ar saulės parinktis

Oro, dulkių ir vabzdžių įrodymas, dizainas

Patvarus smūgiams atsparios konstrukcijos

Skirta naudojimui patalpose arba lauke (baterijos/saulės) įrengimo ir eksploatavimo

Gali būti varomas bet tinka 12 V šaltinio

Dviejų sunkiųjų tvirtas power out jungtys pažymėtas raudona spalva (teigiamas) ir juoda (neigiamas) greitai ir lengvai hook-up

Sunkiųjų tvora/žemės ryšio kabeliai ir gnybtus įtraukti

Sunkiųjų baterija ryšio kabeliai ir gnybtus įtraukta naudoti kaip laikiną atskiras vienetas baterija (baterijos neįtrauktos)

GARANTIJA

2 metus atgal-prie-bazės pakeitimo garantija nuo gedimo ar netinkamo gamyba.Normalus piktnaudžiavimas/piktnaudžiavimo išimtys taikomos.Mes atliekame atsarginių dalių SANDĖLYJE.

TARPTAUTINIS PRISTATYMAS

Tarptautinės pirkėjų pastaba: Dėl daugelio skirtingų taisyklių ir reglamentų įvairių šalių tai yra neįmanoma mums žinoti, ir todėl leisti už bet kokius vietinius mokesčius nurodytose pašto mokestis pristatymo į jūsų šalyje.Todėl bet koks "vietinis" mokesčius ir rinkliavas, savo paskirties šalies yra jūsų atsakomybė.

DAUGIAU PRODUKTŲ

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai