(50 Metrų) 3/4" 2cm 20mm Žakardo Kaspinas Organza Siuvimo Reikmenys Dovana Vyniojimo puošyba Vestuvės "PASIDARYK pats" Amatų

(50 Metrų) 3/4" 2cm 20mm Žakardo Kaspinas Organza Siuvimo Reikmenys Dovana Vyniojimo puošyba Vestuvės "PASIDARYK pats" Amatų

w97642

Nauja

Yra sandėlyje

€3.60
Vnt.

Žymos: boho lankelis, granulių vadovas, plunksnų lankelis, girlianda lankelis, organza rose, mados lankelis, naujagimio tiara, pasidaryk pats lankelis, ekrano užsklandą naujagimis, ekrano užsklandą širdies.

1. [ Produkto Pavadinimas] : Žakardo Kaspinas Organza

2. [Width] : 20mm (=3/4 colio)

3. [Kiekis] : 1 ritinėlis=50 metrų (45 metrų).

Dėl skirtingų vadovas jėgos, gali atsitikti taip, kad kai kurios juostelės yra žaizda labai sandariai ir kai kurie yra šiek tiek laisvi, tai lemia, kad kai kurie rolls atrodo didelis ir kai atrodo mažesnis apžiūra akyse.Bet iš tikrųjų, kiekvienas roll yra tikrai 50 metrų.Jei tai atsitiks, kad galite užsisakyti keletą skirtingų spalvų ir tam tikrų rolls atrodo mažesnis, prašome būti tikri, kad kiekis yra teisinga.Maloniai prašome pažymėti tai.Ačiū.

4. [ Spalva] : kaip parodyta nuotraukose.

5. [ Prašymas] : pe rfect dovanų įpakavimu, rankų darbo atvirukai, projektus, vestuvių raštinės reikmenys ir daug daugiau.

6. [Apie Spalvų Šešėlių ] : Dėl šviesos poveikio ir skirtingus ekranus, spalvos gali šiek tiek skirtis.Ir dėl skirtingų gamybos partijų, taip pat gali turėti šiek tiek spalvų skirtumas.Jei jums reikia, kad atitiktų spalvų, kreipkitės į mus.Tai labai svarbu, mes nuoširdžiai tikimės, kad jums yra malonu apsipirkti, bet mes nenorime, kad nori gauti neigiami atsiliepimai kalba apie spalvų skirtumas.Taigi, jei yra kokių nors abejonių, prašome patvirtinkite su mumis pirmą kartą.Ačiū!!!

1. Jūsų užsakymas bus pristatytas per 2 dienas, daugiausia tai bus vežamos kas antrą dieną po apmokėjimo.

2. Laivybos laikas yra NE mūsų kontrolės.Prašome nepalikite neigiamą grįžtamąjį ryšį, bet vėluojama dėl nenugalimos Jėgos aplinkybių, tokių kaip blogas oras, strike, muitinio įforminimo proceso ir t.t.Jei jums reikia įdėti skubos tvarka, susisiekite su manimi, PRIEŠ perkant taigi, kad aš galiu patikrinti tai, ką aš galiu padaryti.

3. Mes nesame atsakingi už paėmimo ar mokėjimo muitai ar mokesčiai už siuntas, prašome kreiptis į savo vietos muitų politikos.

4. Mes neatsakome už prarastus ar žalą dėl netinkamo pristatymo adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų Ali-Express pristatymo adresas yra teisingas, kai jums patikrinti.

1. Prašome pateikti mums 5 ŽVAIGŽDŽIŲ ir teigiamų atsiliepimų, jei jūs esate laimingas su mūsų produktus ir paslaugas.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų ratai pažangą.

2. Jei dėl kokios nors priežasties manote, kad jūs turite suteikti mums žemai rezultatą arba neutralų ar neigiamą atsiliepimą, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes padarysime viską, kad išspręsti problemą.

Ačiū!!!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai