Vibruojantį Masažo Kamuolys Fitness Ball Atleisti Trigger Point Mokymo Fasciją Kamuolys Vietos Raumenų Relaksacija Elektros Masažas Roller

Vibruojantį Masažo Kamuolys Fitness Ball Atleisti Trigger Point Mokymo Fasciją Kamuolys Vietos Raumenų Relaksacija Elektros Masažas Roller

w97580

Nauja

Yra sandėlyje

€28.89 €20.22
Vnt.

Žymos: balansas žemės riešutų, "amazon" elektros foot massager, elektros foot massager, mp elektros foot massager, kamuolys massag, electic foot massager, juoda virvė karoliai vyrams, kamuolys silicio, elektros nešiojamų foot massager, medicineball.

Ši mini elektrinė masažo kamuolys yra specialiai skirtas gydyti mažosioms raumenų grupėms.Savo didelio intensyvumo vibracija padeda prasiskverbti giliai į raumenis veiksminga įtampos atpalaidavimo masažas.

4 vibracijos lygius, galite pasirinkti intensyvumą, pagal jūsų kūno sistema.Naudoti ją greitai padų fascitas pagalbos, veiksmingą myofascial Spaudai.už šyla, kraujo apytakos gerinimas ir atkūrimas, gerklės ir stora raumenys.

Savybės:

1. Tai vibruojantį masažo kamuolys yra skirtas gydyti mažosioms raumenų grupėms.Savo didelio intensyvumo vibracija padeda prasiskverbti giliai į raumenis veiksminga įtampos atpalaidavimo masažas.

2. 4 vibracijos lygius, galite pasirinkti intensyvumą, pagal jūsų kūno sistema.už šyla, kraujo apytakos gerinimas ir atkūrimas, gerklės ir stora raumenys.

3. Pakraunama dizainas, dėl norėdami pradėti, išjungti dažnio konversijos, patogus naudoti.

4. Lankstus pasiūlymas: Kai, palyginti su putų volai, vibruojantį masažo kamuolys eina giliau ir yra lankstesnis.Ji galėtų dirbti sukamaisiais judesiais, į šonus ir aukštyn ir žemyn, suteikiant didesnį spaudimą dėl konkrečių sričių tikslinės masažas.

5. Pagamintas iš aukščiausios kokybės silikono medžiagos, bekvapis, netoksiškas, saugus ir patogus.

6. Kompaktiškas ir lengvas, nešiojamas nešiotis su savimi.

Specifikacija:

Elemento Tipas: Vibruojantį Masažo Kamuolys

Medžiaga: Silikonas

Prekės Spalva: Juoda

Kištukas: JAV Kištuko, EU Plug (Pasirinktinai)

Įtampa: 110-240V

Srovė:

Baterijos Talpa: DC7.4V 1200mAh

Krovimo Laikas: Approx. 1,5 val.

Dėžutės Dydis: Apytiksl. 10 x 9,5 x 13 cm / 3.9 x 3.7 x 5.1 colių

Pakuotės Svoris: 465 g / 16.4 oz

Paketas Apima:

1 * Masažo Kamuolys

1 * Kištukas

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomas svetainėje, sukelia daug veiksnių, tokių kaip jūsų ekrano šviesumo ir ryškumo šviesą.

2. Prašome leisti 1-2 cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai