Prabangus Minkštas Shaggy Mesti Antklodę Pliušinis Fuzzy Lova Padengti Antklodė Spalvinga Purus Dirbtiniais Kailiais Patalynės, Sofos, Sofa-Dekoratyvinis Antklodė

Prabangus Minkštas Shaggy Mesti Antklodę Pliušinis Fuzzy Lova Padengti Antklodė Spalvinga Purus Dirbtiniais Kailiais Patalynės, Sofos, Sofa-Dekoratyvinis Antklodė

w97427

Nauja

Yra sandėlyje

€18.23 €8.21
Vnt.

Žymos: lova coverlet, antklodė sofa, ruda purus antklodė, pledas ant sofos, lovos šuo pet, kailis dirbtiniais kailiais, antklodė mesti, dirbtiniais kailiais verpalai, Lovos Antklodė, kailio mesti.

RM19988090606913140 Prekės Pavadinimas: Shaggy mesti antklodę

Pakavimo Sąrašas: 1*Antklodė

Audinys: 100% mikropluošto poliesteris

Dydis:

31.5"x47in" (80cmx120cm)

51"x63in" (130cmx160cm)

63"x78.7in" (160cmx200cm)

Lengva Priežiūra: skalbimo mašinai ant švelnus ciklas šaltas vanduo, oras sausas, rekomenduojama suplakti, kad tegul jis purus, jis gali turėti iki pat dažnai nuplaukite ir nusausinkite ciklų.

Sezonas: Pavasaris, Vasara, Ruduo, Žiema

Multi-Purpose - Puikus mesti jūsų sofa-lova ar jūsų automobilio aukščiausios patvarus ir papildomų šiltų,

tinka svetainės kambarys, Miegamasis, Valgomasis, kambarys, Komfortą Kilimų, susivynioti save, skaitydami arba žiūrėdami TELEVIZORIŲ.

Labai Housewarming Dovana!

100% Mikropluošto Poliesteris - Gražus Stora Antklodė yra skirta Prabangus Jausmas ir Komfortą.

PREMIUM MIKROPLUOŠTO ANTKLODĖ - Nežiūriu Dirbtiniais Kailiais Mesti Antklodę, Neturi Mesti Po Daug Skalbinių.

SUPER SOFT & JAUKUS - Tai minkštas ir jaukus antklodė yra pagamintas iš aukštos kokybės dirbtiniais kailiais su madingas dizainas ir atrodo, šilkiniai sklandžiai liesti, lengvas ir šiltas, kad tai universalus pasirinkimas visiems sezonams naudoti.Tai yra ŠVELNIAUSIU ir geriausia mesti antklodę jūs kada nors priklauso.

GANA DEKORO & PRAKTINIŲ - dirbtiniais kailio antklode suteikia akcentas jūsų sofos, sofa, lovos, ir gyvenimo vietos.Sumaišykite jį su savo dekoro įtraukti stilių į savo kambarį.Taip pat idealiai tinka jums prisiglausti su žiūrėdami TELEVIZORIŲ ant sofos, ar atsipalaiduoti ant savo sofos ir lovos.

AUKŠTA KOKYBĖ ir ELEGANCIJA - Tai snuggly fuzzy mikropluošto purus, antklodė, skirta prabangus jaustis ir eleganace, patvarus, kvėpuojantis ir jame nėra jokių cheminių medžiagų, ftalatų, arba cheminių medžiagų, kurios gali pakenkti jūsų kūdikio odos ar sveikatai.Saugesnis pasirinkimas jūsų vaikui ir aplinkai.

RM19988090606913142

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai