3,5 mm*300m ritinio gryno šilko Originali undyed baltos spalvos šilko grosgrain kaspinu siuvinėjimo ir amatų projektas nemokamas pristatymas

3,5 mm*300m ritinio gryno šilko Originali undyed baltos spalvos šilko grosgrain kaspinu siuvinėjimo ir amatų projektas nemokamas pristatymas

w96751

Nauja

Yra sandėlyje

€21.95 €20.85
Vnt.

Žymos: vėžys juostelės pin, tamsiai raudona juostele, Grosgrain Kaspinu, meksika juostelės, vėžys juostelės, snaigės juosta, didelis raudonas kaspinas, pingvinas vestuvių, "pasidaryk pats" pynimas, japonijos juostelės.

Karšto Parduoti!!!!

3,5 MM*300mts/roll balta Originali Undyed baltos spalvos šilko grosgrain kaspinu siuvinėjimo ir amatų,nemokamas pristatymas

Itme: 100% šilko kaspinu

Medžiaga: 100% šilkas ne poliesteris

Plotis: 3,5 mm

Spalva: balta

Stilius: dvigubo veido

Įkrova:3,5 MM*300mts/roll

Naudojimas:juostelė siuvinėjimui,amatų projektais,kostiumų acessories.

Yra daugiau spalvų, galite pasirinkti:

Minimalus užsakymo kiekis šių spalvų turi būti 2000mts per spalvos.

Visos nuotraukos yra paimtos iš gamtos išsklaidytos dienos šviesos, be jokių priedų, bet kokios rūšies.Spalvos skiriasi dėl skirtingų monitorių; atminkite tai, peržiūrėdami prekės mūsų parduotuvėje.Tuo tarpu, visos nuotraukos buvo padidintos rodyti išsamią informaciją, rasite aprašo specifikacijos kiekvieno elemento.Ačiū!

pavyzdys gatavų rose su šilko juostelės siuvinėjimo mūsų klientai:

Jūs galite padaryti daug daugiau gražių siuvinėjimo projektus su mūsų aukštos kokybės šilko kaspinais.Prašome susisiekti su mumis dėl daugiau šilko juostelės, kitų spalvų ir pločių.

Užsakymo kiekius:

1. Jei norite, šilko juostelės su kitomis dažymo spalvų, kurios showned aukščiau spalvų kortelės,kiekiai turi būti 2000mts kiekvienai spalvai.pls.būti maloniai prašome pažymėti.

2.susisiekite su manimi prieš tai, jūs norite, kad.

Pristatymas metodas:

1. Išlaisvina pristatymas per China post " oro paštu.(15-35days pristatymo)

2.Diskontuotų operatyvus pristatymas per EMS/DHL/UPS/FEDEX (3-7days pristatymo)

Atsiliepimai:

Mes branginame kiekvieną verslo galimybę su jumis ir tik kvalifikuoti produktai bus išsiųstas jums.Jūs tikrai gaunate tai, ką mokama!Jūsų grįžtamaisiais yra labai svarbu mums.Tikimės, kad mūsų geros kokybės produktus bei dėmesingas aptarnavimas bus gauti jūsų patvirtinimo.Ilgalaikio win-win verslo santykiai yra galutinis mūsų tikslas!

Keitimo ir Grąžinimo:

Mes priimame mainų, jei nesate patenkintas mūsų produktus, jeigu šie produktai savo pradinę būklę.Pakuotės gauti prarastas ar sugadintas dėl pateikimo būdą, mes teikiame kitą pristatymo ar grąžina jums.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai