Fotografavimo Stiklai Neperšaunami Taktinis Arbaletas Akių Apsauga Apsauginiai Akiniai Nuo Sprogimo Apsaugotą Smėlio-Įrodymas, Jojimo Su Šešių Akinių Lęšių

Fotografavimo Stiklai Neperšaunami Taktinis Arbaletas Akių Apsauga Apsauginiai Akiniai Nuo Sprogimo Apsaugotą Smėlio-Įrodymas, Jojimo Su Šešių Akinių Lęšių

w96735

Nauja

Yra sandėlyje

€17.76 €12.61
Vnt.

Žymos: žalia airsoft apsauginiai akiniai, objektyvas gynėjas red dot, arbaletai, medžioklės galingas, rodyklių arbaletas, bumlon taktinis, kulka įrodymas liemenė, žuvų timpa, arbaletas ginklą, akis apsaugoti, didelių taktinių akinių.

Savybės:

Nešiojamieji

Fotografavimo akinius, ateina su dėklą, kuris yra kompaktiškas ir lengvas, patogu atlikti.

Patogus

Fotografavimo akiniai yra suprojektuoti su žmogiškas pavidalas, kuris yra patogūs dėvėti ilgą laiką.

6 akinius pritvirtinto objektyvo

Į paketą įeina 6 visiškai akinių lęšių su įvairių spalvų ir įvairių funkcijų, kurios gali dirbti su įvairių praktinių situacijų.Fotografavimo akinius gali efektyviai apsaugoti jūsų akių formą, stiprios saulės šviesos, dulkių, smėlio, kulka, ir t.t., todėl jums labiau aišku, peržiūra.

Anti-slydimo

Fotografavimo akiniai yra pridedamas su tvirtinimo juosta, kuri yra naudojama siekiant nustatyti fotografavimo akinius ant galvos, puikiai tinka lauko sporto.

Taikymo sritis

Fotografavimo akiniai yra plačiai tinka kempingas, šaudymo, skirtas CS lauko žaidimas, jodinėjimas, žygiai, alpinizmas ir pan.

Specifikacija:

Tipas: fotografavimo akiniai

Kiekis: 1pc

Medžiaga: PC

Spalva: juoda

Dydis: 2,0 mm/ 0.08 colių

Grynasis svoris: 290g/10.23 oz

Pakuotė:

1* šaudymo akinių rėmeliai

6* akinių lęšių

1* nešiojimo krepšys

1* lagaminas

1* tvirtinimo juosta

1* instrukcija

1* pakuotės dėžutė

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai