2019 Naują Senovės Kovos Su Transporto Priemonių Modelių Serija - Geležinkelio Transporto Priemonių (Sąsają)

2019 Naują Senovės Kovos Su Transporto Priemonių Modelių Serija - Geležinkelio Transporto Priemonių (Sąsają)

w96672

Nauja

Yra sandėlyje

€27.49 €22.27
Vnt.

Žymos: modelis laivas medinis, 1 72 modelis, rc tamiya, laivo modelis, 130mm, tamiya modelis, ho, n vėžės geležinkeliai modelis, e 100 bakas, ho scale.

Kopėčios sunkvežimių (trapecijos tipo) yra didelis mūšis transporto priemonės senovėje už sieging miestuose.Ji priima dviejų etapų kilnojamųjų kopėčių struktūra.Puola kareivius, stumdosi, kopėčios automobilio priekį, pasuko sąsają rankena traukti iki antrojo lygmens juda po laiptais, artėja prie tikslo.Šios mokomosios medžiagos rinkinys yra suprojektuoti ir pagaminti, atsižvelgiant į struktūrą, savybes, jo realios kovinės transporto priemonės, kurios gali padaryti jums patirti malonumą, kad nekilnojamojo struktūrą, jos kovos su transporto priemonių.

Modelio specifikacijos: 200 mm ilgio, 100 mm pločio ir 170 mm (340 mm).Medžiaga: liepų laminatas, pusiau matiniu laku (galutinio produkto).

(1) Pakuotė: Tik pagalbinė medžiaga yra numatytos.Žaidėjai privalo surinkti ir pateikti savo produktus.Plokštės buvo spalvotas išvengti, našta spalvų atitikimo.Jie yra įrengti su detalia surinkimo instrukcijomis ir reikmenys.Balta latekso švitriniu popieriumi ir yra dovanojami. _

(2) Gatavi produktai: gatavi produktai yra pagaminti, atsižvelgiant į jų rinkiniai.Procesą, dažymas, poliravimas, nustatymas, dangos, skaidrios ir dažų linija-reguliuojamas surinkimas baigtas.

(1) Pakuotės

Express negalite siųsti skystis.Prašome paruošti klijai sau. (2) Gatavi produktai:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai