Didmeninė 925 Sterlingas Sidabro Hebrajų Papuošalai Individualų Asmeninį Karoliai, Aukso Spalvos Mama Karoliai Dovanų

Didmeninė 925 Sterlingas Sidabro Hebrajų Papuošalai Individualų Asmeninį Karoliai, Aukso Spalvos Mama Karoliai Dovanų

w96021

Nauja

Yra sandėlyje

€25.04
Vnt.

Žymos: hebrajų magija karoliai, hebrajų abėcėlės, motinos diena, auksinis hebrajų karoliai, 925 sidabro 5mm pažaboti karoliai, hebrajų raštas, undinė putų 925 sterlingas sidabro karoliai, hebrajų lipdukas, stovi motinos diena, pilka karoliai.

PASTABA!~ Dear Klientas Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje: Profesinės Užsakymą Papuošalų Gamyklos !~ Mūsų parduotuvėje Min kad yra 1-5 Dalių (Galima maišyti skirtingų užsakymą juvelyriniai dirbiniai) 1. DHL krovinių 18.5$ Per 5 vnt 2.Auginantiems kartą reikia 3-7 darbo dienas ,Pristatymo laikas, reikia 3-5 darbo dienas DHL shipping vežėjas,Jūs gausite tai, už 10 darbo dienų pagal numatytuosius nustatymus.SVARBU!!Jei nesate patenkinti mūsų prekėmis,ir jokių problemų, prieš jums palikti atsiliepimą.Atminkite, susisiekite su mumis pirmas!!(Elektroninio Pašto, Pranešimų,TradeManager)

Mes jums išspręsti visas jūsų problemas!

Labiausiai nesavanaudiška ir puikus pasaulyje yra mama.Padailinti jūsų kaklą subtili dailės, kurie persipina su hebrajų elementas.Tai yra subtilus ir spalvingas meno kūrinys, kuris galėtų išreikšti savo meilę savo mamai.Tai taip pat yra puiki dovana Motinos Diena.Medžiaga: 925 Sidabro Spalva:Aukso Padengtą/platinuotos Pakabukas Dydis: 2CM(0.8 COLIŲ) Grandinės Ilgis: 14"/16"/18"/20" Kaip užsakyti: 1. Prašome informuoti graviruoti vardus, kuriuos norite (Iki 3 vardai) 2. Prašome, pasirinkite grandinės ilgis Dėmesio: Užsakymo Vardas yra iš Dešinės Į Kairę !!!Mes atliksime ypač pritaikymas savo reikmėms galite!!PRISTATYMAS: Galima 3-7 dienas, gamyba.Pristatymo laikas priklausomai nuo to, kur esate: DHL Pristatymo Laikas: 4-7 Dienų ============== Todėl mes griežtai laikomės tokios politikos: *Jokių pataisų arba atšaukti savo užsakymą, turi būti prašoma per 24 valandas nuo pirkimo, kad negali mokėti jokių papildomų mokesčių, arba atšaukimo mokestis. *Po 24 valandų, bet korekcijų reikės papildomų 40% mokestį prieš darbas yra baigtas ir bet panaikinimo rezultatas bus 40 proc. mokestis išskaičiuotas iš jūsų galutinis grąžinimo. ============== Pateikdami užsakymą su mumis, jūs sutinkate su šiomis sąlygomis.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai