B39 Katės Ausis Ausines Dvišalius Stereo Belaidės Laisvų Rankų Įrangos Ausinių Vaikams Mergaitėms Paramos Muzika Balso Kontrolė

B39 Katės Ausis Ausines Dvišalius Stereo Belaidės Laisvų Rankų Įrangos Ausinių Vaikams Mergaitėms Paramos Muzika Balso Kontrolė

w9550

Nauja

Yra sandėlyje

€9.15 €6.41
Vnt.

Žymos: favoritas ausines vaikai, unikalių kačių ausys, juodos ausines vaikai, katytė ausines mergina, židinio ausinių, ausines moterims, merginos, belaidžio laidines ausines vaikai, ahegao kačių ausys, califone ausines vaikai, žaidimas tws ausines.

Savybės:

1. Ausinės yra ergonomiškai suprojektuotos, su patogiai earmuffs, ir reguliuojamas lankelis.Jūs galite reguliuoti ilgį, kad jums jaustis patogiau.

2. Jūs galite naudoti ją kaip laidinės ausinės su 3,5 mm Garso kabeliu taigi, ausines, niekada power off, net jei jūsų ausinės buvo paleisti iš baterijos, kad jūsų muzikos aiškiu balsu.

3. Tinka Interneto Baras, Cosplay Išgalvotas Šou, Šventė, Gimtadienis, naktinis klubas.Mobiliųjų telefonų, sporto, mokyklos, kelionės ir kt.

Aprašymas:

Belaidžio ryšio ausinių suprojektuotos, su unikaliu spalvų, puikiai tinka vaikams ir suaugusiems dėvėti.

Techniniai duomenys:

Perdavimo diapazonas: 15 m

BT protokolas: 5.0

Kanalas: stereo

Pakuotė:

1 * Ausinės

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai