Aliuminio Polių Automatinis Lauko Laukinių Kempingas Palapinė 3-4 Asmenų, Markizės Sodo Pergola Vandeniui Didelės Šeimos Palapinės 215*215*142cm

Aliuminio Polių Automatinis Lauko Laukinių Kempingas Palapinė 3-4 Asmenų, Markizės Sodo Pergola Vandeniui Didelės Šeimos Palapinės 215*215*142cm

w95415

Nauja

Yra sandėlyje

€54.03 €52.41
Vnt.

Žymos: kamp kempingas palapinė, pavėsinė-palapinė, stogo palapinė, stovykla lauko palapinė, drakono medis, markizės kamufliažas, rėmas pavėsinė aliuminio, brezentas, lauko palapinė, stovykla palapinė kelionės.

Aprašymas:

4 Asmuo, Visiškai Automatinis Palapinė Šeimos Iškylą Kempingas Kelionės Rainproof Vėjo

Specifikacija:

Spalva: Žalia

Medžiaga: 210D Oxford Medžiaga

Išplėstos dydis: 215*215*142cm

Strypo medžiaga: Stiklo pluošto strypas

Lankstymo ilgis / skersmuo: 76cm / 18cm

Taikoma Skaičius: 4 Asmuo

Grynasis Svoris: Apytiksl. 3.7 kg

Pareigos: UV Apsauga, Drėgmei, atsparus Vandeniui

Savybės:

- Nešiojamų AutomaticTent:

Tai užtruks tik kelias sekundes atidaryti visiškai, visiškai pašalinti savo sunkus darbas.Įsteigti vadovas tradicinius kempingas palapinė gali būti atliktas greitai, net vaikų.

- Daug Vietos:

Gali tilpti 4 žmonės, nevaržomai, laisvai žaisti.

- B3 anti-uodų kvėpuojantis akių:

B3 anti-uodų kvėpuojantis akių yra skirta už kiekvienų durų ir langų, ir kai jis yra vėdinama, tai gali veiksmingai užkirsti lauko uodų patekti į sąskaitą.

-Rainproof ir anti-rūko:

Iš visų pusių apsauga palapinė nėra veikiami lietaus ir vandeniui atsparus 210D Oksfordo audinys medžiaga veikia kaip barjeras kondensatas.

- Patogus & Orui:

Dvi durys ir du langai su didelio tankio tinklo akių ekraną, oro konvekcija, išvengti uodų ir užtikrinti, vėdinimo, net jei tai vėsioje vasarą, ne patalų.

- Lengvas ir Kompaktiškas:

Ateina patogus nešti maišą kompaktiškas sandėliavimas ir lengvai transportuoti.Tinka žygiai, alpinizmas, kempingas, muzikos festivaliai, iškylų, savarankiškai vairuotojo kelionė, vaikai kempingas kieme, šunys miega, žvejybos ir kitų veiklos lauke.

Pakuotė:

1 x Kempingas Palapinė (Su Drėgmei trinkelėmis)

1 x Saugojimo krepšys Krepšys

1 Poros kolonų Salė

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2.Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas, prašome suprasti.

{infomodule}

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai