50pcs Mišrios Vaikų Veido Kaukė Animacinių filmų Spausdinti Minkštas Маска Vienkartiniai Burnos Kaukę Berniukas Mergaičių Asmens Tirštėti Nagų Kaukė

50pcs Mišrios Vaikų Veido Kaukė Animacinių filmų Spausdinti Minkštas Маска Vienkartiniai Burnos Kaukę Berniukas Mergaičių Asmens Tirštėti Nagų Kaukė

w95388

Nauja

Yra sandėlyje

€6.69 €2.68
Vnt.

Žymos: kūdikių drabužiai vairuotojas, kūdikių medžiaga geležies žaislas, kūdikių drabužiai forzen, kūdikių drabužiai dirželiai, kūdikių drabužiai tomas, kūdikių drabužiai 7 mergina, vaikiški drabužiai, padengtą, kūdikių drabužiai tenisas, kūdikių drabužiai grąžinti.

Vaikų kaukė Vienkartinės Veido Kaukė Pramonės 3Ply Ausies Kilpą 50PCS

Aprašymas:

Kaukė yra pagamintas iš neaustinės medžiagos, kuri yra labai sveikas ir saugus.Pralaidžios orui medžiagos ir prabangus modeliai, specialaus dizaino, pateikti dulkėms, anti-automobilių išmetamųjų dujų, elastinga, ausų kabliukų, graži ir lengva nešioti, ir jokio spaudimo apie ausis.

Savybės:

1. Pagaminti iš Labai saugi medžiaga, drėgmei atsparus, ne toksiškas, ne-dirgina, minkštas ir patogus.

2. Pralaidžios orui medžiagos ir mielas modelius, kurie tampa naudinga ir madinga.

3. Specialių 3 sluoksnių neaustinės dizaino, suteikia apsaugą nuo dulkių, automobilių išmetamųjų dujų, žiedadulkių ir pan.

4. Puikus dizainas, kai jums dėvėti , ji tinka sklandžiai į veidą.Elastinga ausis kilpa yra lengva nešioti ir ne spaudimas iki ausų.

Pakuotė:

50pcs kaukės

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai