30g Klubo Iki Grietinėlė Pagerinti Suglebęs Perfect Butt Crea Užpakalis Didinimo Masažo Kremas Seksualus Didesnis Asilas Klubo Stipriklis Kremas

30g Klubo Iki Grietinėlė Pagerinti Suglebęs Perfect Butt Crea Užpakalis Didinimo Masažo Kremas Seksualus Didesnis Asilas Klubo Stipriklis Kremas

w9533

Nauja

Yra sandėlyje

€4.21 €3.12
Vnt.

Žymos: moteris visiškai seksualus sėdmenų, didesnės sėdmenų, sėdmenų, nagų serumas, užpakalis kremas, šviežių dantys, silicio makšties, aichun grožio, odos balinimas, masturb žmogui, sėdmenų pakėlimas.

Kulka Taškų:

1、Kėlimo Poveikis: kremas gali sustiprinti ir pakelti jūsų užpakalis, kuris daro jūsų užpakalis įmonė ir didelis.

2、Veiksmingai ir Praktiškai: Liftas jūsų užpakalis, sumažinti sagginess ir pašalinti akivaizdu, celiulito ir strijų.

3、Kad Užpakalis Įvairių: Pašalinti celiulito ir strijų, panaikinti smulkias raukšleles ant klubo ir šlaunies srityse.

4、Didžiosios Hip-didinimas: Gali padidinti odos medžiagų apykaitą, švirkšti daug veikliųjų sudedamųjų dalių, įjungti miego ląstelėse sėdmenų ir kitų kūno dalių, atjauninti juos, paspartinti deginimas epidermio riebalų, ir padaryti sėdmenų stangri ir elastinga.

5、Kaip Naudoti: Tepkite tinkamą kiekį kremo į sėdmenų ir masažas sėdmenų 3-5 minutes.Naudoti grietinėlės 2-3 kartus per dieną.Nuolat naudojant jį netikėtą poveikį.

Savybės:

Kėlimo Poveikis: kremas gali sustiprinti ir pakelti jūsų užpakalis, kuris daro jūsų užpakalis įmonė ir didelis.

Efektyvi ir Praktiška: Liftas jūsų užpakalis, sumažinti sagginess ir pašalinti akivaizdu, celiulito ir strijų.

Kad Užpakalis Įvairių: Pašalinti celiulito ir strijų, panaikinti smulkias raukšleles ant klubo ir šlaunies srityse.

Puikus Hip-didinimas: Gali padidinti odos medžiagų apykaitą, švirkšti daug veikliųjų sudedamųjų dalių, įjungti miego ląstelėse sėdmenų ir kitų kūno dalių, atjauninti juos, paspartinti deginimas epidermio riebalų, ir padaryti sėdmenų stangri ir elastinga.

Kaip Naudoti: Tepkite tinkamą kiekį kremo į sėdmenų ir masažas sėdmenų 3-5 minutes.Naudoti grietinėlės 2-3 kartus per dieną.Nuolat naudojant jį netikėtą poveikį.

Techniniai duomenys:

Neto masė: apie 30g

Galiojimo data: 3 metai

Kaip naudoti: išimkite reikiamą kiekį kremo, taikyti ją tolygiai ant sėdmenų, švelniai masažuoja sėdmenis iš apačios į viršų, kad kremas visiškai absorbuojamas.

Pakavimo Sąrašas:

1*Hip Pakelti Masažo Kremas

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai