6Pcs Spalvinga Elastinga Juosmens Granulių Grandines Vasaros Įstaiga Grandines Pilvo Karoliukai Afrikos Bikini Juvelyrika Grandinės Moterų, Mergaičių LXH

6Pcs Spalvinga Elastinga Juosmens Granulių Grandines Vasaros Įstaiga Grandines Pilvo Karoliukai Afrikos Bikini Juvelyrika Grandinės Moterų, Mergaičių LXH

w94237

Nauja

Yra sandėlyje

€5.27 €4.21
Vnt.

Žymos: liemenėlė grandinės, sunkus kūno grandinės, m afrikos maudymosi kostiumėliai, grandinės juosmens, pilvo juvelyrika grandinės moteris, 2018 m. afrikos suknelė moterims, kūno hena bikini, granulių juosmens, grandinės suknelė, afrikos maudymosi kostiumėlį.

6Pcs Spalvinga Elastinga Juosmens Granulių Grandines Vasaros Įstaiga Grandines Pilvo Karoliukai Afrikos Bikini Juvelyrika Grandinės Moterų, Mergaičių LXH Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Sukurti stilingą išvaizdą: šių juosmens grandines turi įvairių ryškių spalvų, leidžia jums pasirinkti, kad atitiktų jūsų apranga ir pridėti žavesio sau.

2. Elastinga Juosmens Grandinės: šie kūno papuošalai yra suprojektuoti su elastinga temas, lengva įdėti ir kilimo, tinka dauguma moterų ir merginų.

3. Spalvinga: pagamintas iš spalvingų karoliukų atsitiktinai.Juosmens Karoliukais papuošti, kad moterys yra labiau moteriškas ir gražus.

4. Platus programas: taip pat galite naudoti juosmens granulių, kaip apyrankę, vėrinį ar anklet, skirtingi papročiai sukurti daugiau chic stiliaus ir atskirti nuo kitų.

5. Gražus dovanos: pilvo granulės yra puikus dovanų, šeimos, draugų, klasiokų ir t.t., jūs galite mėgautis paties stiliaus grandinės su jais.

Skelbimas:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos spalvos.

Komplektą Sudaro:

6 x Juosmens Grandines

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai