Dvigubas Ratas, Auskarai Moterims, Papuošalai, Auskarai Su Akmenimis Derliaus Boho Bohemijos Etninės Auskarai Čigonų Papuošalai 2019

Dvigubas Ratas, Auskarai Moterims, Papuošalai, Auskarai Su Akmenimis Derliaus Boho Bohemijos Etninės Auskarai Čigonų Papuošalai 2019

w94043

Nauja

Yra sandėlyje

€10.12 €7.59
Vnt.

Žymos: delfinų auskarų, spalva nosis žiedas, myli, auskarai į ausies kremzlės, medicinos nosies žiedą, pierc, ausis, myli hoopas, ausies laikiklis, ledų turėtojas vaikams.

T jis Akmens Auskarai Jums: akmens auskarai yra labai populiarus su senovės ir šiuolaikinių žmonių visame pasaulyje, nes tai yra laikoma kaip papuošalai su sėkmės ir apsaugoti.

Pareiškimas auskarai deco su daug akmenų, kad bus sugauti visi dėmesį, kur jums eiti.Be to, specialaus dizaino stud auskarai pridės etninės skonio.

Tai pasisekė, kad jūs matote, šie auskarai, todėl nedvejodami gauti juos dabar jūsų sėkmės.

Akmens Auskarai : Mūsų bohemijos etninės pareiškimą auskarai yra pagaminti iš dirbtiniais turkio ir cinko lydinys, kurie yra pagaminti iš 100% amatų mūsų darbuotojų.

Derliaus akmens auskarai bet kartų: nesvarbu, jei norite juos naudoti atsitiktinis dieną, arba prieskonių iki jūsų elegantiška suknelė šalis.

Nuostabios dovanos : Jūs galite parengti šių boho auskarai labai asmeninį dovanų moterų, nuotakų, bridesmaid, ponios, mama, dukra, žmona, draugai specialias dienas, pavyzdžiui, gimtadienius, valentino dienos, motinos dienos, Kalėdų dieną, arba bet kokių kitų jubiliejus, festivaliai.Taigi, mūsų auskarai su gimtąja dizaino auskarai yra graži dovana su stipriais išraiška geriausi linkėjimai

Mūsų kokybės ir paslaugos: Mes naudojame aukštos kokybės medžiagas gaminant šiuos bohemijos pareiškimą, auskarai, taip pat mes tikriname kokybę, juos po vieną prieš vežimą ir pakuotės juos su daug burbulas, siekiant apsaugoti nuo žalos, iš pristatymo.Pažadame pinigų grąžinimo garantija arba siuntimas iš naujo bazė į jūsų prašymą, jei pakuotės būtų prarasta arba sugadinta pristatymo.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis jei jums reikalinga pagalba, ir mes pasistengsime greitai reaguoti į išankstinio pardavimo konsultavimas ir aptarnavimas po pardavimo.

Didmeninės Kainos ir didelis užsakymai: Mes sumažinti bendrą kainą ir pateikti DHL ar Fedex nemokama, todėl palikite mane pranešimą, kai jūs įdėti didelį užsakymą, o ne padaryti mokėjimo prieš pakeisti visą kainą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai