ETone Arri Arriflex PL Objektyvo Sony NEX E Mount Kameros Adapteris PL-NEX PL-E NEX-7 C3 5N

ETone Arri Arriflex PL Objektyvo Sony NEX E Mount Kameros Adapteris PL-NEX PL-E NEX-7 C3 5N

w93625

Nauja

Yra sandėlyje

€125.80 €89.32
Vnt.

Žymos: arri mount, 4x5, sony e, m42 į pk, sony nex, apexel objektyvas xiaomi, e mount sony, md nex, e mount, adapteris pl.

Produkto Aprašymas

Taikoma objektyvas: už Arri PL Objektyvo Šio objektyvo adapteris leidžia Arri PL mount cine / kino objektyvą, kad tilptų ant visų " Sony NEX fotoaparatų / vaizdo kameras.Ir adapteris 100% suderinama profesinės Arri PL cine / kino objektyvas Sony Handycam NEX-VG10E E mount) vaizdo kameras.Tinkamas Fotoaparato korpusas: dėl ll Sony E Mount NEX fotoaparatus ar vaizdo kameras.Pakuotės: 1x Adapteris Žiedas (Arri PL objektyvo E Mount).Pristatymo informacija 1 .We will ship mūsų produktus, oro paštu, prašome leisti 10-16 verslo pristatymo dienos po to, kai mokėjimas buvo pašalinta. 2 .Mes stengiamės, kad būtų sumažinti importo muitus.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. 3. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti. 4. Be to, sekimo numerį bus teikiama, jei jūs perkate draudimo ir galite patikrinti prekių būklę.Pardavimo sąlygos, pardavimo

1. Mes priimame grįžti keitimo ar grąžinimo. 2. Kai gavote savo paketą, skubiai patikrinkite elementus, įsitikinkite, kad elementai yra sveiki.Susisiekti su mumis el. paštu nuotraukos, jeigu sugedę daiktai buvo rasti, mes išspręsti problemą artimiausiu metu. 3. Prašome susisiekti su mumis prieš grąžinti elementą, mes priimame grįžti grąžinimo ar mainų, tačiau laivybos išlaidos yra negrąžintinas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai