SONY XB33 Garsiakalbis, Apsauginiai Saugojimo Krepšys Atveju Sunku EVA Maišelį Padengti Nešiojamas Vandeniui atsparus Dulkėms lagaminas, Black Box

SONY XB33 Garsiakalbis, Apsauginiai Saugojimo Krepšys Atveju Sunku EVA Maišelį Padengti Nešiojamas Vandeniui atsparus Dulkėms lagaminas, Black Box

w9361

Nauja

Yra sandėlyje

€25.31 €14.17
Vnt.

Žymos: sony xb33, sony xb43, byla sony garsiakalbis, bt garsiakalbių sistema, geležies garsiakalbis, nuotolinio valdymo audio sistema "sony", rmt, atveju garsiakalbis, portabl garsiakalbis, sony srs xb33.

Aprašymas: 1. Didelė Talpa: high-end nešiojami EVA maišelį su didelės talpos, gali laikyti prietaisą SONY XB33.

2. Naujos Konstrukcijos: lagaminas yra nešiojamas, tvirtas, atsparus vandeniui, lengvas, patogus, lengva nešiotis.Jūs galite mėgautis bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.

3. Didelė Apsauga: nešiojimo dėklas apsaugo nuo išorės įbrėžimų ir poveikiu, padeda apsaugoti vertingus daiktus nuo apgadinimo.Apsaugoti stabilumas ir sauga, elektroninių produktų.Iš visų pusių užtrauktukas gali užtikrinti saugų įrangos.

4. Ultra-lengvas ir Nešiojamas: Lengva atlikti arba įdėti dar lagaminą, sklandžiai, tačiau stiprus 360 laipsnių užtrauktukas, lengvai atsidaro ir užsidaro.Įrengta patogi rankai lengvai atlikti.

5. Apsaugos Talpykla: saugojimo sunku su sunkiu bagažu yra pritaikyta geriau apsaugoti SONY XB33.

Specifikacija:

Medžiaga: EVA

Pareigos: anti-scratch, atsparus smūgiams, pusiau atsparus vandeniui ir dulkėms

Spalva: juoda

Dydis: apie 34*14*14/13.39*5.51*5.51 į

Tinkamą modelį: SONY XB33

Pakavimo Sąrašas:

Saugojimo Krepšys*1

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai