Diske Built-in 48V POE Kabelį, LAN Kabelį, VAIZDO IP kamerų valdybos modulis POE Adapteris "Power over Ethernet" Lan

Diske Built-in 48V POE Kabelį, LAN Kabelį, VAIZDO IP kamerų valdybos modulis POE Adapteris "Power over Ethernet" Lan

w92940

Nauja

Yra sandėlyje

€3.99 €3.55
Vnt.

Žymos: poe kabeliai fotoaparatas, vaizdo kamera power box, 4mp ptz, kabelio ip, kamera ip poe, poe, valdybos poe, poe injector, OV4689, 4k 8mp ip.

4PIN(1.25) laidų LAN 1 / 2 / 3 / 6 ir 1PIN(1.25) laidų 1x būsenos LED, 2PIN(2.0) elektros energijos tiekimo.

POE Lan Kabelį Duomenų ir Maitinimo Pin: 1&2(+), 3&6(-)

Speciali Pastaba : Jei prietaisai / IP kamera, energijos suvartojimas, aukščiau 500mA, gali pažeisti built-in POE galios reguliatorius.

Pakavimo Sąrašas:

1 VNT POE Lan Kabelį(RJ45 Port)

Pristatymas :

(1) Užsakytos prekės bus išsiųstos per 3 dienas po apmokėjimo patikrinti.

(2) Mes laivas produktai adreso, kad minėta www.poligon-1.lt.

(3) Laivų paštu, Oro Paštu, paprastai neteikia durų iki durų paslaugas, turi pikapas sklypas prie vietos pašto tarnybos.

(4) Jeigu užsakytos prekės nėra pasieks jus per 30 dienas, būkite kantrūs susisiekti su mumis, mes pasistengsime įgyvendinti prioritetinių tarptautinių stebėjimo.

(5) Skubius poreikius produktus, prašome apsvarstyti DHL / UPS / TNT / "FedEx".

(6) Pirkėjui gali tekti mokėti papildomai už prekių importą į savo šalį (jei turi, pvz., muitinės formalumų mokesčiai, importo MOKESČIUS ir pan.).

(7) Negali pateikti sąskaitos, aprašymas ir vertę tiesioginio spausdinimo ant etiketės ne paketas.Jei prašymas sąskaita faktūra arba specialią deklaraciją, prašome pranešimas apie tai, kad.

Garantija :

(1) Mes teikiame 7 dieną (data gavęs) bandymo laikotarpį už visus mūsų produktus, jei jt-patenkinti produkto, prašome grąžinti ją su originaliu valstybės (produkto / item / package / priedai ir kt.) per 30 dienų, mes visa grąžinamoji išmoka, jūs bendra tvarka, tačiau pirkėjas turi apmokėti grąžinimo laivybos mokesčius.Mes nepriima visiškai ar iš dalies grąžinimo išsaugoti produktus.

(2) Mes suteikiame 12 mėnesių (1 metų) garantiją visų mūsų produktų pardavimo (data gavęs), įskaitant remontas / keitimas / techninės priežiūros ir kt.Prašome reikia pažymėti, kad, jeigu žala produktas yra sukelti jt tinkamas naudojimas, mes turime imti pirkėjas komponentų savikainą (jei turi), remontas mokestis yra nemokamai per 12 mėnesių.Per garantinį laikotarpį, pirkėjas turi mokėti visi transportantion mokesčiai (įskaitant ir grąžinimo / siųsti atgal / importo MOKESČIO ir (arba) eksporto MOKESČIUS ir pan.).

*** JEI nesutinka MŪSŲ GARANTIJA, SUSTOJIMO vieta, kad prašome ***

Produktai Gyventi Ilgai Paslaugos :

(1) labai Ačiū už jūsų užsakyta, mes esame labai dėkingi jums, galėtų suteikti mums 5 žvaigždučių teigiamas feekback, tai bus encorage mums padaryti daugiau, kad serveris jums naudoti produktų, tai ilgiau gyventi!

(2) Mes giliai suprasti savo jausmus, jei turi problemą, naudodami mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis prieš ginčų, norėčiau pateikti daugiau informacijos ir mūsų geriausias paslaugas jums.

(3) Laukiami 5 žvaigždučių balsuoti su skirtingų (oppsite) oppion dėl feekback, o tada 4 ar mažesnės žvaigždės, kaip www.poligon-1.lt tiesiog logika, mažinant parduotuvės ekspozicijos lygis nė vienas-5-star, jei jt-patenkinti produkto, prašome kreiptis į garantinį.

Labai ačiū už apsilankymą.Grįžti dažnai & jūs visada rasite kažką naujo ir novatoriškų čia.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai