8 Spalvos UV Veido ir Kūno Dažų Rinkinys, Juodos spalvos Šviesa Švyti Makiažo Paletė Liuminescencinės Veido Dažai Helovinas Lempos Bodypainting

8 Spalvos UV Veido ir Kūno Dažų Rinkinys, Juodos spalvos Šviesa Švyti Makiažo Paletė Liuminescencinės Veido Dažai Helovinas Lempos Bodypainting

w92908

Nauja

Yra sandėlyje

€15.66 €8.15
Vnt.

Žymos: uv, helovinas makiažas, tuščias akvarelė, makiažo dažai, raišteliai švyti uv, veido dažų rinkinys, veido lempos, ultravioletinės, mini vietoje, lazerio saber.

Aprašymas:

8 Paketus iš 10ml/0.34 oz Neoninės Spalvos Veido Dažai.Mūsų super value pack yra 8 ryškios neoninės dayglow spalvos: Balta, Raudona, Oranžinė, Geltona, Žalia, Mėlyna, citrinos geltona ir Violetinė.

LENGVA NAUDOTI.Šis vamzdis leidžia lengvai programą.Švelniai išspauskite mėgintuvėlį ją tolygiai paskirstyti ant odos.Duoti išjungti šviesos, kai apšviestas ryškios šviesos ar saulės.

BEGALINIS SMAGU.Jūs galite naudoti mūsų neoninės spalvos veido dažai pridėti į daug skirtingų kostiumai.Tapo ryškiausia žvaigždė per savo draugais, kurių mūsų produktą save, savo kostiumų ir bet kur kitur, skirtas Halloween šventės, klub, festivaliai ir bet kur kitur.

Pabaikite bet kostiumas su šia veido dažų, tai klounas veido, gyvūnų veidą, ūsai ir dar daugiau.

AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS.Vaikas Saugus: Netoksiškas.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Talpa : 10ML

Dydis: 7x7cm/ 2.76x2.76 colių

Komplektą Sudaro:

8 Spalvų Veido ir Kūno Dažai

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai