10vnt Romantiška Vestuvių Aukso ar Sidabro, Metalo, Ketaus, Gėlių Arka Stovi Parama Vestuvių Dekoravimas Gėlių stovas

10vnt Romantiška Vestuvių Aukso ar Sidabro, Metalo, Ketaus, Gėlių Arka Stovi Parama Vestuvių Dekoravimas Gėlių stovas

w92768

Nauja

Yra sandėlyje

€136.79
Vnt.

Žymos: augalų stendas, arkos vestuvių, aukso žiedų stamen, arch rėmo vestuvių, kampe augalų stovi patalpų, dėklas marmuro stiklo, šventinė vestuvių papuošalai, paprastas vestuvių gėlių arka, arch balionas, metalo aukso arka.

Produkto Aprašymas

Gamintojas: Romantiška vestuvių

Medžiagos: metalas

Spalva: aukso arba sidabro

Dydis: 60cm skersmuo

Kiekis: 10vnt be žiedų

Įvykis & Party Elemento Tipas : Birthday Party / Vestuvių Papuošimas / Namų Dekoravimas

Mes taip pat parduoda gėles,jei norite pirkti,susisiekite su manimi.

Prašome pažymėti:

Kaina neapima mokesčių ir muitų,kai jūs jį gauti, jei norite, kad mažai mokesčių išlaidų,galite parodyti jiems, mažas įrodymas suma (pirkti iš kitų www.poligon-1.lt parduotuvė) muitinės , priešingu atveju,jie bus nemokamai pagal jūsų mokėjimo įrodymas, kad kainuos mokesčių ir muitų,prašome pažymėti.

Medžiagos

plieno, ketaus, metalo, miltelių danga

Ši Mėnulio Vartų Vestuvių Arka yra visiškai vertus, pagamintas iš metalo, ir tai puikus fonas bet vestuvių, nuotakos dušas, gimtadienio, jubiliejų, ji taip pat galėtų būti naudojami kaip photo booth stovėti ir bet kuriuo kitu atveju, tiek lauke, ir patalpose.

Galite puošia šio full circle (apvalus) metalinis rėmas su gėlėmis, žaluma, grynas užuolaidos, LED žibintai, macrame, audinio ar nieko nori.

MATMENYS:

Prašome pasirinkti jūsų pageidaujamą arch dydis išskleidžiamajame meniu.Jei jūs negalite rasti jūsų pageidaujamą dydį - prašome leiskite man žinoti, aš esu laimingas, galėdamas priimti pagal užsakymą, užsakymus.

Techniniai duomenys:

Ši Mėnulio Vartų (Apskritimas) Vestuvių Arka yra visiškai vertus, pagamintas iš pramonės įrodyta kokybės plieno vamzdžiai metalo, ir ji ateina .Nepilnametis asamblėja yra būtinas, nes jis ateina, išrinktų į keletą gabaliukų.

Ji yra visiškai sukurta su mintimi, kad tilptų į bet kokį automobilį kamieno, o taip pat būti laikomi lengvai po to, kai jūsų atveju.

Tai trunka apie 10 minučių įdėti jį kartu ir maždaug tuo pačiu metu, take it be.Aš taip pat teikti aiškią ir lengvai sekti instrukcijas, savo paketą.

Bendras svoris ir dydis sklypo skirsis priklausomai nuo dydžio jūsų pirkti, bet kur aplink 15-22 lbs (7-10 kg).

Jis yra labai stabilus ir tvirtas!Po daugelio bandymų galiu patvirtinti, kad ji gali palaikyti (be jokios rizikos-nemokamai) iki ~60 svaru (~25 - 30 kg) paskirstyto svorio.

Jei masė yra sukoncentruota į vieną tašką, kurį galima pakabinti iki 25 svarų (apie 12 kg).Potencialiai jis galėtų paremti daugiau svorio, bet I don ' t rekomenduojame kabinti tonų svoris virš jūsų galvos jūsų ypatinga diena.

CUSTOM UŽSAKYMUS

Jei jūs norite, kad ši arka skirtingo dydžio ar spalvos, ar net jei jūs turite custom modifikacija galvoje - prašome lašas man laišką, aš būsiu laimingas, siekiant sukurti ką nors unikalaus, kaip tik jums!

ATKREIPKITE dėmesį, kad:

Standartinis pristatymas visoje KINIJOJE yra tarp 3 -6 verslo ir 5-10 darbo dienų Pasaulyje pristatymas (garantija nuo durų iki durų " paslauga).

Jei jums reikia savo paketą pristatyti greičiau, susisiekite su manimi, prieš perkant ir aš patvirtinti apie galimas parinktis.

Į šį sąrašą NĖRA įtraukti papuošimai, gėlių ir žalumos.

Dydžio jūsų arch priklausys nuo jūsų pirkimo.Kiekviena arka rankomis, pagaminti pagal užsakymą, todėl gali būti šiek tiek kinta

MŪSŲ POLITIKOS PAKEITIMO

Mes mielai pakeisti visus elementus, skaldytų tranzito metu, su sąlyga, kad mes gauti nuotraukas sulaužytų daiktų, kad mes galime padaryti ieškinį laivybos kompanija.Ši politika yra stiklo ir lūžtančius daiktus tik.

TARPTAUTINIŲ KLIENTŲ

Visi klientai, kurie gyvena už kinijos ribų yra atsakingas už mokesčius.Jūsų laivybos mokesčiai yra jau išmokėtas per svetainę ir nereikia daugiau.Mokesčiai ir Muito atsako pirkėjas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai