Originalus Teco ac servo variklis 750W servo variklis 3000 aps / min JSMA-SC08ABK00

Originalus Teco ac servo variklis 750W servo variklis 3000 aps / min JSMA-SC08ABK00

w9239

Nauja

Yra sandėlyje

€159.58
Vnt.

Žymos: 200a maitinimo šaltinis, 750w servo, rda prieigos kontrolės sistema apsaugos, kopijuoklio rda, jsk servo, 220 variklis, delta servo variklis, ausines usb, 220v kintamosios srovės variklis, 750w brushless variklis.

750W Teco AC Servo Variklis JSMA-SC08ABK00

Produkto Specifikacija 1. tai 750w teco servo diskas yra originalus ir visiškai naujas 2.tai yra didelė galia, mažas sukimo momentas ir jo nominali greitis yra 3000r/min 3. šiandien, servo variklis puikiai tinka daug didelio masto automatinius kontroliuojama mašina, pavyzdžiui, siūti staklės, CNC staklės, roboto rankos, pjovimo mašina, ir karinėje srityje. 4. servo variklis yra visai uždarytas, kurios yra tiesiogiai kontroliuojamos ratai pramonės srityje.Žmogaus resouces yra sumažinta per daug, nes dirba automatiškai ir percisionally. 5.šalia 400w, mes taip pat turime 200w, 750w,1Kw ir kitų galios jums renkantis 6.daug firminių servo varikliai, galite pasirinkti, pvz., "Panasonic", "Delta, Yaskawa, "Mitsubishi", "Siemens" ir " Fuji

Technika Duomenys

Apllication

Servo variklis produktai yra plačiai naudojami staklės, tekstilės mašinos, mezgimo mašinos, banko prietaisai, mechaninė durų atidarymo įranga, šlavimo mašinos, pakavimo mašinos, mokymo priemonės, Klijavimo mašina, sveikatos priežiūros įranga, sandėlio automatizavimas, pramoniniai robotai, konvejerių juostos, kamera, automatinis fokusavimas, robotų transporto priemonės, saulės sekimo sistemos, metalo pjovimo ir metalo formavimo mašinos, antenos padėties, medienos apdirbimo, CNC, tekstilės gaminiai, spausdinimo presai, spausdintuvai, BANKOMATAS, siuvimo mašina, mašinos, rankos, tikslūs matavimo priemonės, medicinos įranga, liftas ir t.t.

Kiti Susiję Produktai

1. Servo sistemos produktų, pavyzdžiui, servo variklis, servo variklis vairuotojas nuo "Siemens", "Panasonic", "Mitsubishi", " Delta, TECO, YASKAWA, Leadshine ir kt. 2. Linijinio judesio produktų, pavyzdžiui, linijinis vadovas, geležinkelių, linijinis kreipiamoji, kamuolys varžtą, linijinis modulis, vienos ašies robotas iš HIWIN, TBI, THK, ABBA, PMI, CPC ir kt. 3. Jutiklis produktus iš SERGA, OPTEX, OMRON, AUTONICS ir kt. 4. CNC pjovimo įrankiai iš SANDVIK, KENAMETAL, ISCAR, "Kyocera", " SUMITOMO, Deimantų ir kt. 5. Dažnio keitiklis, PLC, temperatūros reguliatorius, oro baliono, skaitmeninio valdymo sistemos, planetų pavarų dėžė, žingsninių variklių, ašinis variklis, stebulės variklis ir kt.

Compamy informacija

Kaip vieną iš labiausiai profesionalių, planetų pavarų dėžė gamyba Kinijoje, Hongjun Mokslo ir Technologijų Co.Ltd.buvo specializuojasi šioje srityje daugiau nei 10 metų.Mūsų gamykloje, kuri turi labai įrodyta, technika, gamyba, planetų pavarų dėžė, yra gana stiprus, mokslinių tyrimų ir plėtros galimybes.Kadangi mūsų dešimtmečius darbščių, šiandien mes sukūrėme ilgalaikius verslo santykius su daugelio klientų iš viso pasaulio.Europoje, mūsų reduktoriai yra plačiai naudojamos vietoj garsaus prekės ženklo tikslumo, planetų pavarų dėžė, tokių kaip NEUGART, kurti naujas cnc mašinos, mašinų, ginklų ir robotai, nes mūsų gera kokybė ir kaina.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai