Miesto Statybos Modelis 316L Nerūdijančio Plieno Žiedas Vyrams, Moterims, Rankų Papuošti Piršto Žiedą, bižuterijos, Dovanų 2019 Naujas

Miesto Statybos Modelis 316L Nerūdijančio Plieno Žiedas Vyrams, Moterims, Rankų Papuošti Piršto Žiedą, bižuterijos, Dovanų 2019 Naujas

w92017

Nauja

Yra sandėlyje

€3.76 €2.56
Vnt.

Žymos: papuošalai iš nerūdijančio plieno moteris, 316L, necklac nerūdijančio plieno, baoyan papuošalai, 316l chirurginio plieno, 316l papuošalai, 316L Nerūdijančio Plieno, grandinės, papuošalų iš plieno, papuošalai iš nerūdijančio plieno, 316l karoliai.

APRAŠYMAS

Žiedo Dydis:JAV:7 8 9 10 11 Medžiaga:nerūdijantis plienas Modelis:miesto statybos Spalva:plieno spalvos

Naujų ir senų klientų:

Siekiant, kad parlamento nariai galėtų gauti tinkamą paslaugą šioje parduotuvėje, taip pat kad būtų išvengta nemalonių dalykų atsitikti.Abi pusės, dvasios, tarpusavio supratimo, mugėje ir savanoriškumo principu, ir kartu laikytis toliau nurodytų sąlygų:

Vienas, pažadu parduotuvės

Mūsų tiesioginių tikra informacija, pavyzdžiui, įvykus nenuoseklumas, tiesiogiai sukelia nuostolius įmonėms, patirtų šioje svetainėje.Tačiau dėl savų priežasčių atsisakyti priimti klientų nuostoliai (pvz., produkto informaciją, produkto savybės.Pavyzdžiui, vienas pakabukas yra nevertas, grandinės produkto pakavimo dėžutės, gaminio dydis ir vaizduotė yra ne tas pats, kaip ir kiti), tikimės, kad klientai bus paprašyti, kad pamatyti daugiau.

Produktų nuotraukos yra natūra, tačiau dalis jų yra kilę iš tinklo.Aprašymas kiekvienas produktas turi būti tiksli.Klientai gali būti tikri, kad jie galėtų rinktis ir pirkti.Jei rimtas klaidas, atsiradusias dėl mūsų aplaidumo, mes ištaisyti jų laiką ir grąžinimo ir keitimo prekes.

Griežtai kontroliuoti produkto kokybę, pvz., kokybės problemos, bendrovė įgyvendino besąlygiškai grąžinti išlaikymo.

Pastaba: Mūsų įmonė yra atsakinga tik už nedelsiant patvirtinimo.Informacija turi būti atnaujinama taip dažnai, jei yra bet kokia kaita po narystės atvyksta, mes apie tai informuoja narius laiko nuspręsti, ar ją nutraukti, ar ne.

II.Prašymus Nariai

Kruopščiai patikrinti (kaina, kiekis, specifikacijos ir pan.).Jei yra, specialūs reikalavimai, jie turėtų būti paaiškinta laiko.

Pristatymo adresas ir kontaktinė informacija turi būti tiksli, kitaip jis bus padengti susijusius nuostolius.

Mokėjimą laiku.Jei nebuvo sumokėta per šį laikotarpį, tai bus atšaukta automatiškai.

Prašome patikrinti, ar prekių kiekio, kokybės, specifikacijos ir pan.) po atvykimo.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laiku.

Trys, kiti susitarimą

Jei abi šalys sutaria, kad konflikto su šio sąlyga, kad šalys susitaria.

Defektais keitimas: valstybės, yra 3&mdash po prekės gavimo dienos; per 7 dienas, kad produktas yra kokybės problema.Prašome keistis ja su mūsų kompanija pirmas, ir mes pagimdys ir atgal krovinių.

Bendrovės Priežiūros ar Priežiūros: įmonė mokesčiai, susiję mokesčiai atskirai, atsižvelgiant į faktinę situaciją.Jei bendrovė yra besąlygiškai atsakingas už produkto kokybę problemas, kurias sukėlė bendrovės priežasčių, jei klientas nerūpestingai sukėlė produkto žalos ir kitais klausimais, bendrovė bus suremontuotos pagal kliento reikalavimus, tačiau grįžti pašto išlaidas turi padengti klientas pati, jei techninės priežiūros sąnaudos yra daugiau kaip 10.00 juanių, pirkėjas padengs bazinės kainos.

A. Produkto Privalumai: bendrovės medžiagos yra iš nerūdijančio plieno 316L vadinama titano plienas, ne nyksta, ne-oksidacijos, ne jautrią

B. Gausiai produkto linija: produktų linija, orientavimo linijos ir turtingas paklausos linija yra mūsų pamatai.Ar jis yra galimas ar ne, mes galime paminėti mūsų esamų gaminių linija pirkliai.Mūsų įmonė yra mėnesio pardavimai, vadovaujasi kokybės produktus, bet taip pat pagal klientų poreikius, lanksčiai atlikti produktus, nereikia per aukštų reikalavimų, mažųjų ir vidutinio dydžio klientams, gali dalyvauti.

C.Kokybiškos gamybos linijos: Stiprus našumas, aukščiausia procesą, produktus, kasdienio mūsų produkcija yra daugiau nei 1000 vienetų, tuo pačiu metu, mes turime daug papildymų, kaip greitai, kaip įmanoma sutrumpinti gamybos ciklą, pristatymą laiku.Yra daugiau nei dešimt procesai, gamybos produktų.Kiekvienas procesas yra būtinas, ir ten yra griežti reikalavimai, pradedant produkto patikrinti prekes iš gamyklos.Profesinės papuošalai, nes profesionalas, kad dėmesio

D. Mūsų paslaugos: teikti veiksmingą pagalbą ir sumažinti paklausą paprasta prekės nėra mūsų galutinis tikslas.Mes darome viską, kad padėti įmonėms parduoti produktus greitai.Todėl mes specializuojamės nustatymas patyręs skatinimo departamento, pasidalijimo skatinimo metodus, vaizdo reklamuoti produktus ir išdėstymas parduotuvės dizainas.Mūsų įmonėje galite maišyti, maišyti partijos riba yra labai žema.

Nulio riba

Bendrovės privalumas — —

1. Bendrovė optimizavo produkto duomenų paketą, nr. vandens ženklais nuotraukas, kad jūs turite savo brangų duomenis.

2. Pristatymo paslaugą galite sumažinti savo išlaidas, didele dalimi.Jei turite pakankamai lėšų, tai yra rekomenduojama, kad rankų atskirai, ir jų kaina yra mažesnė. (

Didinti verslo kainą svetainės.

Šioje parduotuvėje, užsakymų už 100 juanių arba 10 vienetų (išskyrus atvejus, auskarai, oda lynai ir dėžės) galima atsisiųsti su nuotraukomis.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai