"PASIDARYK pats" TV PC Svajonė Ekranas Patvarus USB LED Juostelės HDTV Kompiuterio Monitoriaus Apšvietimas Naudojamos LED Juostelės Jungtys

"PASIDARYK pats" TV PC Svajonė Ekranas Patvarus USB LED Juostelės HDTV Kompiuterio Monitoriaus Apšvietimas Naudojamos LED Juostelės Jungtys

w91726

Nauja

Yra sandėlyje

€27.70 €16.34
Vnt.

Žymos: "panasonic" led tv, aplinkos led tv, svajonė tv ekrane, s1150, lj64 03029a, led juostelė tv, nagų perdavimas, dreamscreen 4k, aplinkos tv, adresas led.

"PASIDARYK pats" TV PC Svajonė Ekranas Patvarus USB LED Juostelės HDTV Kompiuterio Monitoriaus Apšvietimas Naudojamos LED Juostelės Jungtys Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Apsaugoti jūsų akis: Žiūrint TELEVIZORIŲ tamsoje sukelia akis nuolat reguliuoti tarp ryškus ekranas ir tamsiai apylinkes.Šie tv apšvietimas pakelia supančios šviesos, sumažinti akių nuovargį, kurį sukelia skirtumus nuotraukos šviesumo keitimas, sukuria gražų šališkumo apšvietimas, kai žiūri TELEVIZORIŲ.

2. Muzikos Režimas: Spektro šviesos ir spalvų reguliavimas, automatiškai bazę aplinkos garsą, LED žibintai sinchronizuoti su muzika.Juostelės šviesos tinka bet kokio tipo muzikos, įskaitant lėtai, atsipalaiduoti melodijų ir šokių muzika.

3. Saugus Naudoti: Darbinė įtampa 5V ir įrengti su trumpo jungimo apsauga ir atminties funkcija.Atsparus vandeniui, labai mažai šilumos, ir saugus.

4. Lengvas montavimas: LED šviesos juostelės gali būti sumažinti su žirklės supjaustyti ženklai (baltos linijos), kad tilptų į norimo dydžio TELEVIZORIŲ.Kiekvienas žingsnis yra labai lengva, tiesiog klijuoti juostelės žibintai ant lygaus paviršiaus ir prisijungti pagal instrukcijas.Mūsų LED juostelės turi stipresnį klijų, nei kitų LED juostelės.Jie prilimpa ir prie Televizoriaus, KOMPIUTERIO, spintos ir sienos.

5. Pakankamas ryškumas, siekiant užtikrinti, puikus apšvietimas patirtį per dieną.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

2. Objektai gali būti Logotipas, jei norite žinoti, prašome susisiekti su mumis.Jei jūs proto, prašome ne kainos pasiūlymą.

Specifikacija:

Tipas: LED Šviesos Juostelės Rinkinys

Ilgis:1/2/3/4/5meters neprivaloma

LED kiekis: 30LEDs/matuoklis, 60LEDs/metras neprivaloma

Palaikomos sistemos: Windows, Mac Os, Linux

Įėjimo įtampa: 5V

Maitinimo šaltinis: USB

Įtraukta:

1 x LED Juostos

1 x valdytojas

1 x USB Kabelis

1 x Maitinimo Adapteris

Montavimo būdas:

1. Prašome perskaityti instrukcijas prieš pradėdami montuoti, šviesos, taip pat galite sukurti savo diegimo metodu, pagal savo pageidavimus.

2. Nuvalykite dulkes, užtikrinti atgal savo TELEVIZORIUJE, yra be dulkių, prieš įrengiant išvengti nukristi.

3. Prisimena, kad galėtumėte susisiekti viskas padaryta, ir patikrinti, ar jis užsidegs, tada nuplėškite juostelę ir įdiegti į jūsų TV ar kur nors jums patinka, tada prijunkite USB ir naudoti nuotolinio valdymo pulteliu.

Komplektą Sudaro:

1 x LED Juostos

1 x valdytojas

1 x USB Kabelis

1 x Maitinimo Adapteris

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai