5M/10M/15M 5050 12V Spalvinga Roll LED Juosta RGB Juostos Šviesos Lempos Su 44-Raktas Nuotolinio Valdymo pultas ES/JAV Plug

5M/10M/15M 5050 12V Spalvinga Roll LED Juosta RGB Juostos Šviesos Lempos Su 44-Raktas Nuotolinio Valdymo pultas ES/JAV Plug

w91632

Nauja

Yra sandėlyje

€16.19 €8.42
Vnt.

Žymos: sujrta led juostos, led juostelėmis ir, 300 led rgb, led rgb roll, 12v led juostos, aklas laido, pc led lempa, led rgb, vnt led juostelės, 230v led juostos.

Pakuotė:

1/2/3 x Roll LED Šviesos Juostelės(5m/roll)

1 x 44-Key ir SPINDULIŲ Nuotolinio valdymo pultelį

1 x infraraudonųjų SPINDULIŲ Imtuvas

1 x Maitinimo Adapteris (MUMS Prijungti arba ES Kištukas)

Specifikacija:

Tipas: 5050 RGB LED Šviesos Juostelės

Vandeniui Lygis: NE atsparumas Vandeniui

Šviesos diodu (LED Tipas: SMD 5050

Juostelės Ilgis: 5M/16,4 FT, 10M/32,8 PĖDŲ, 15M/49.2 FT

Įtampa: 12V

Maitinimo šaltinis: JAV Plug / EU Plug

Spindulio Kampas: 180°

Lifetime: 50,000+ Valandų

Savybės:

* LED Šviesos Juostelės: Tai 5050 led šviesos juostelės su dimeris ir ryškumo kontrolę,plius RGB ir spalva keičiasi režimas, ateina su 44 klavišai IR nuotolinio valdymo pulteliu LED šviesos juostelės.Įsižiebti jūsų gyvenimą ir daro gyvenimą daugiau spalvingas ir ypatingas.

* Multi-Color & PASIDARYK pats: LED juostos, juostelės žibintai rinkinys bus pakeisti spalvas ir greitis automatiškai ir periodiškai.Ji turi ne tik RGB (Raudona,Žalia,Mėlyna),baltos spalvos, 16 statinio spalvos, 6 režimai funkcijos, bet taip pat yra 6 rūšių "PASIDARYK pats" atrankos sukurti savo puikus led nuotaikos apšvietimas.

* Pritemdomi LED Juostelės: 5050 RGB LED juostelės žibintai gali pakeisti įvairias spalvas ir ryškumą pagal dažnio pokyčiai.Taip pat galite PASIDARYK pats savo unikalų spalvų, manau, kad tai padarys jūsų šalis labiau awesome.

* Geriausia Prasme Naudojimas: LED juostelės žibintai turi atminties funkciją.Kai juostelės vėl naudojami, jie prisiminti paskutinį režimo nustatymus be būtinybės pakartoti parametrai.Lengva Įdiegti ir Supjaustyti.Multi-spalva keičiasi led juostelės žibintai gali būti pjaustomas išilgai pjovimo ženklas.Jokios žalos likusiems LED juostelės.Dėl lankstaus medžiagą ir savarankiškai klijuoti atgal LED juostos juostos gali būti lengvai pateikti ant švaraus, sauso ir lygaus paviršiaus su geras sukibimas.

/ Apie paslaugos /

Dėl Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas

Ilgiau Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos po užsakymo įvykdymo;

Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės

Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai