"PASIDARYK pats" Veidrodis Lipdukai Modernus "PASIDARYK pats" Sieninis Laikrodis Romėniškais Skaitmenimis Sieninis Laikrodis Didelis Namų Dekoro Apdailos Išjungti Reguliuojamas 3D Lipdukai

"PASIDARYK pats" Veidrodis Lipdukai Modernus "PASIDARYK pats" Sieninis Laikrodis Romėniškais Skaitmenimis Sieninis Laikrodis Didelis Namų Dekoro Apdailos Išjungti Reguliuojamas 3D Lipdukai

w9140

Nauja

Yra sandėlyje

€12.71 €9.53
Vnt.

Žymos: g5 oreo atveju, hdmi d sub16, duster krūtinės, failo monetas 4, kreatinas 1kg, mados rifas, kūnas akmenys, creativ roll, fs451 bamperis.

【Modernus Dizainas】 Laikrodis su elegantiška atrodo: veidrodinį paviršių akrilo ir 3D efektas, kad atrodo jūsų kambario prabangus, puikus dekoro jūsų namuose ar biure.

【"PASIDARYK pats" Laikrodis, Lengva Surinkti】 "PASIDARYK pats" sieninis laikrodis su reguliuojamu skersmens ir pilna priedai, lengva įdiegti (prašome sekite instrukcijas).Graži idėja užpildyti tuščią sieną.Pirkti dabar ir mėgautis laimingą laiką "PASIDARYK pats" su savo šeima.

【Tiksliai Tylus Judėjimas】 Tylus, tikslus judėjimas Sun, kasdien tikslumas yra daugiau ar mažiau 1 sekundę, Maitinamas AA tipo baterija, gali veiksmingai sumažinti energijos sąnaudas ir prailginti gyvenimą.Operacija, ir bylą iš ramią naktį.

【Aukštos Kokybės, Saugi ir Ilgaamžė Medžiaga,】 laikrodis yra pagamintas iš EVA putų ir akrilo veidrodis, atsparus, tai nėra lengva, nedeformuokite, lengva įdiegti ir pašalinti.Aliuminio rankas, skaityti, dėl tikslesnio laiko.Nagų nėra pažeisti sienos, tik reikia plaktuku įdiegti.

【Fantastiška Dovana】laikrodis yra modernus sieninis laikrodis, dekoratyvinės sienų laikrodis, idealiai tinka dekoravimo gyvenamieji kambariai, miegamieji, koridorius, restoranų, biurų, viešbučių.Tai puiki dovana šeimai ir draugams.

"PASIDARYK pats" Sieninis Laikrodis

Savybės:

1. Sienos laikrodis yra su 3D efektu;

2.Lipnios, Vandeniui didelio tankio EVA putų medžiagos;

3. Lipdukai gali būti naudojami ant visų lygių paviršių, pavyzdžiui, sienos, durys, langai, spintos, plastiko, metalo, plytelės ir kt.;

4.Gali būti naudojamas dovanos, amatų, verslo dovanos, švenčių dovanos, skatinimo dovanos, namų puošybai;

5.Tinka lygios sienos kambarį, vaikų, miegamojo, valgomojo, virtuvės, biuro, vonios kambarys, kavos parduotuvė, salė ir kt.

Informacija:

1.Valandą žymiklį ilgis: 23.5 cm

2.Minučių rodyklė ilgis: 31cm

3.Laikrodis padėklo dydis: 13.3 cm(skersmuo)

5.Nuoroda pasiekti dydis(skersmuo): 60-20cm

Pastaba:nuotraukos gali rodyti kai kurie atspindintis poveikį, prašome natūra teikiama pirmenybė.

Pakuotė:

1 * Nustatyti Sienos Lipdukas su Laikrodžiu

Pakavimo sąrašas:

1Pcs* sieninis laikrodis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai