Žuvų Bakas Teptuku Magnetinio Teptuku Akvariumo Reikmenys Žuvų Bakas Stiklo, Dumblių Grandiklis Valymo Šepetys Geriausios Kainos

Žuvų Bakas Teptuku Magnetinio Teptuku Akvariumo Reikmenys Žuvų Bakas Stiklo, Dumblių Grandiklis Valymo Šepetys Geriausios Kainos

w91157

Nauja

Yra sandėlyje

€7.41 €5.26
Vnt.

Žymos: akvariumo žuvų bakas, mini akvariumas, PD132, akvariumo žuvims gyventi, akvariumas šepetys, stiklo moterims, sunglass moterims, akvariumą valyti, odos ultragarsinių, dekoro žuvų bakas.

Žuvų Bakas Teptuku Magnetinio Teptuku Akvariumo Reikmenys Žuvų Bakas Stiklo, Dumblių Grandiklis Valymo Šepetys Geriausią Kainą Aprašymas:

Savybės:

1. Šis magnetinis stiklo valiklis gali greitai ir lengvai valo stiklo, kad jūsų akvariumas lieka sveikas ir atrodo jos geriausiai.

2. Slankiojo Dizaino: Magnetinio švaresnis funkcijų plūduriuojantis funkcija, lengva vedamas aplink kampus be nuskendo, ne nerimauti nuskendo į dugną žuvų bakas, ir jūs galite priimti jį be getting savo rankas, drėgnas.

3. Rankena Dizainas: Magnetinis akvariumo švaresnis funkcijos unikalus rankenos dizainas, patogus naudoti, patogus dizainas leidžia žmonėms jaustis atsipalaidavęs ir patogiai, kai jį naudoti.

4. Premium Kokybės: valytoja pusėje yra pagamintas iš audinio su mažų kabliukų, kad sunkiai nuo dumblių, nepažeidus stiklo.Ne, paviršiaus rankenos yra padengtos manė, kad ji slysta sklandžiai kartu, kaip jums gera.

5. Stiprus Magnetinis: Galingų magnetinių jėgų kontrolės, vidaus valymo šepetys laikytis už rankenos.Tiesiog nuvalykite išorės, ir viduje, lengvai valomas!

Specifikacija:

Spalva: Mėlyna, Balta, Juoda

Dydis: 3.7 x 2,5 cm

Tinka Stiklo Storis: 3-6mm

Skelbimas:

1.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos spalvos.

2.Prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

1 x Žuvų Bakas Šepetys

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai