ANLYLAN Citrinos Geltonumo Spalvos Kailis prancūzijos Nagų Dizaino Mirkti Off UV LED Gelis-Lakas, Nagų Salonas Kamufliažinis Gelis Nagų lakas

ANLYLAN Citrinos Geltonumo Spalvos Kailis prancūzijos Nagų Dizaino Mirkti Off UV LED Gelis-Lakas, Nagų Salonas Kamufliažinis Gelis Nagų lakas

w90925

Nauja

Yra sandėlyje

€16.89 €7.26
Vnt.

Žymos: gelis lenkijos rinkinys, nagų lako purtyklė, Gelis Lenkijos, polygel rinkinys, stransparent uv gelis nagų lakas, nagų polygel, uv gelis nagų lako teptukas, 15ml gelis nagų lakas, gelis nagų lakas, uv gelis nagų lakas canni.

Geltonos Spalvos Gelio Nagų Mados UV Gelis Nagų lakas Mirkti Off Vernish Ilgalaikis LED Nagų lakas Lakas Gelis lenkijos Rinkinys 15ML

ŠĮ RINKINĮ SUDARO:

9pcs nagų gelis lenkijos 15ml už butelį Vieną laisvą spalva kortelė Vieną knygą dovanų dėžutėje

Nemokamai Spalva Kortelė

Dėl Spalvų Skirtumo Ir Apimtis

Q: Kodėl yra spalvų skirtumai tarp realių produktų ir rodomų nuotraukų kompiuteryje?A: Dėl nuotraukos buvo imtasi įvairių apšvietimo fone bei bus paaiškėjo, skirtingų ekrano, todėl jis yra normalu, kad spalvų skirtumas tarp realių produktų ir nuotraukas.Q: Kodėl yra tai, prekes gavau ir ne iki galo?A: Mes paskelbėme kiekviename buteliuke su tikslaus garsas kaip 15ml kiekvieną jar/butelis.Bet apimtis pilnas butelis bent 20ml .Tuo tarpu, dėl to, kad prekės buvo užpildyti mašina, ±2% klaidų yra įmanoma.

Mūsų Paslaugos

1.Visi gaminiai atitinka kokybės standartus. 2.Visos prekės bus tikrinama PRIEŠ kiekvieną, kad ir pristatyti laiku. 3.Pateikti šiltas & draugiškas, prieš-pardavimo, paslaugų ir paslaugas po pardavimo. 4.Visi reikalavimai bus atsakyta per 24 valandas.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Susisiekite su mumis pirmą kartą PRIEŠ jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.

Žingsniai, jums reikia padaryti, manikiūro namuose patys

-1. Formos nagų.Lengvai buff paviršiaus nagų -2. Taikyti plonu sluoksniu pamatai iš odelės, laisvą kraštą (Atminkite, kad ruonių krašto vinis).Išgydyti nagus po LED šviesos 10 sek. arba UV lempa 2 minutes. -3. Taikyti plonu sluoksniu Sušildymas-Off Gel Polish spalvos kailis.Išgydyti nagus po LED šviesos 10 sek. arba UV lempa 2 minutes. (Pakartokite 3-ią Veiksmą, jei spalva nėra pakankamai šviesus) -4. Taikyti plonu sluoksniu Viršų Jį Išjungti.Bžūp nemokamai krašto.Išgydyti nagus po LED šviesos 10 sek. arba UV lempa 2 minutes. -5. Pašalinti lipni likučių nagus su valikliu.

Veiksmus, Siekiant Pašalinti:

-1. Atsipalaiduokite nuo nagai į akrilo valiklis apie 5 minutes, -2. Rip žemyn visą gabalas nagų emalio švelniai ant kiekvieno nago.Maloniai priminimas: -1. Neto svoris 15ML.Bet butelio talpa yra daugiau nei 15ML, Gelis nebus visiškai užpildyta butelį! -2. Laikykite sandariai uždarytą, saugoti iš saulės spindulių, laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai