4 Vnt. Spalvotų Minkšto Silikono Makiažo Teptuku Veido Kaukė Šepečiai, Lanksčios Veido Purvo Kaukė Aplikatorių Šepetys Plaukų Grožio Priemonių#1020

4 Vnt. Spalvotų Minkšto Silikono Makiažo Teptuku Veido Kaukė Šepečiai, Lanksčios Veido Purvo Kaukė Aplikatorių Šepetys Plaukų Grožio Priemonių#1020

w90793

Nauja

Yra sandėlyje

€3.74 €2.54
Vnt.

Žymos: molio kaukės milteliai, toiled teptuku silikono, holografinis milteliai aplikatorių, kaukė milteliai, silikono tepalas aplikatorių, teptuku kaukė, didelio makiažo teptuku daugiaspalvis, makiažo šepetėliai metalo spalva, sklandžiai silikono face brush, silikono veido veido teptukas.

4pcs Silikono Veido Kaukė Šepečiai, Lanksčios Veido Purvo Kaukė Aplikatorių Teptuku, Beplaukiai Drėkinančių Aplikatorių Įrankiai, Švelni Veido Kaukė Aplikatorių dėl Purvo, Molio, Medžio, Sumaišyti Kaukė

Apie produktą

Puiki priemonė, skirta veido kaukė programą.Turi gerą kiekį produkto ir silikonas yra minkštas jausmas, bet įmonė pakankamai, siekiant skleisti purvo kaukės.Taip pat galite prašyti, kad tai yra daug daugiau sklandžiai, taip pat su daugiau tikslumo.

Ne daugiau purvinas rankas!Tai gražus taikyti veido kaukė nereikia plauti gunk iš bristled teptuku arba naudokite savo rankas.Ir ji padeda ne gauti kaukė pagal jūsų akrilo nagai.

Daug lengviau, mažiau atliekų!Šių veido kaukė aplikatorius baltymus nuplaukite lengvai su šiek tiek vandens, ir nemanau, kad dėmių.Jums nereikės nerimauti apie tai, krūva kaukė utknięcie savo šerių (išlaidavimas).

Daugiau jokių bakterijų!Tai padės išlaikyti produkto jar nepaliesti, kad jis neužterštas.

Turi turėti kiekvienas, kuris mėgsta kauke!Puikiai tinka taikant purvo, molio ar medžio, sumaišyti kaukės ir drėkinančių nors.Paprasta parduotuvė, puikus keliauti.

Produkto aprašymas

Dydis:4pcs

Jie turi turėti kiekvienas, kuris mėgsta kauke!!Super minkštas ir bendable, tai lengvai plisti dar sluoksnį kaukės ant veido!Jie taip pat padeda išlaikyti produkto daugiau gryno ir sanitarijos.Jie jums nereikýs cinkavimas pirštais vonia, produktų daugiau ir daugiau, todėl sumažina užteršimo.Lengva valyti, ne nerimauti plauti gunk iš bristled teptuku.tai neįtikėtinai veiksmingas ir švarus, ne naudoti savo pirštus!Ne daugiau, turintys veido kaukė produktai visų per savo rankas (išlaidavimas).Jie saugo savo pirštus ir nagus, iš vis visi gunked.Jei naudojate purvo, molio ar medžio, sumaišyti kaukės, tai turi!Juos gauti ir jūs niekada apgailestauju!

Produktas apima:

4 x teptukas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai