Bulvių Augti Krepšiai 7/10 Galoną Augalų Auga Maišeliai su Vizualizacijos Srityje Atvartu Audinio Sode Auga Sodinamoji Krepšiai Sodinti

Bulvių Augti Krepšiai 7/10 Galoną Augalų Auga Maišeliai su Vizualizacijos Srityje Atvartu Audinio Sode Auga Sodinamoji Krepšiai Sodinti

w9068

Nauja

Yra sandėlyje

€9.15 €7.32
Vnt.

Žymos: bulvių maišus auga bulvės, vis vegtables krepšiai, puodą, audinio augti krepšiai combo, ta augti krepšys, kūrybos auga augalai, audinio gėlių vazonas, daržovių sėklos, sodas, patalpų augalų lentynos, krepšys augalas.

Bulvių Augti Krepšiai 7/10 Galoną Augalų Auga Maišeliai su Vizualizacijos Srityje Atvartu Audinio Sode Auga Sodinamoji Krepšiai Sodinti Daržovės

Specifikacijos: Spalva: Juoda/Žalia/Ruda Medžiaga: neaustinis audinys Talpa: 7Gallon(11.81 colių x 13.78 colių),30*35cm 10Gallon(17.7 colių x 17.7 colių) ,35*45cm Savybės: Mūsų įmonė maišelis yra pagamintas iš neaustinio audinio medžiagos, aplinką tausojančią, atsparus vandeniui, anti-corrosive, atsparus karščiui, šalčiui atsparus, patvarus naudoti.Šoninis langas lengvai derliaus nuėmimo savo bulvių, ir dvigubos rankenos iš mūsų sodinimo krepšiai, gali atnešti jums daug patogiau, kai jūs jį perkelti.Daugkartinio naudojimo, lengvas, ekonomiškas ir praktiškas naudoti, ji taip pat gali būti sulankstyti, patogus sandėliavimas, kai jis nėra naudojamas.Puikiai tinka naudojant savo namų balkone, sode ar kitų lauko vietų.Kaip gauti mūsų pačių augalų: 1:Pusė užpildyti Gro-Maišas su dirvožemio arba komposto.Augalų gumbai, 4 cm gylio 2:Kaip augalai auga pridėti daugiau dirvožemio arba komposto užpildyti Gro-Maišinis 3:Vandens reguliariai ir derliaus šiek tiek laiko. 4:Mėgautis savo augalų!Komplektą sudaro: 1X Sodinimo Maišelį Pranešimas: 1.Apie spalvą,dėl skirtingų šviesos,kompiuterio ekrane ir partijos,gali būti kai kurių skirtumas tarp nuotraukos ir tikrąjį daiktą. 2.Prašome leisti 0.5-1.2 colių dydžio nuokrypis dėl vadovo measuerement.

Atsiliepimų:

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Garantija:

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.poligon-1.lt!

Apmokėjimas:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Grąžinimo Politika:

Visos prekės Ateina su Pagrindinio 3 Mėnesius Pardavėjų Garantija,jei prekė su defektais, 3 Mėnesio,Mes siūlome pakeitimo withour papildomas Įkroviklis(įskaitant laivybos mokestis)Po to, kai mes Gauti Brokuotą prekę.

Jei prekė Nekokybiška po 3 Mėnesių,Pirkėjai gali dar siųsti jį atgal,Mes susisieksime su tiekėjais arba Manufaktūra Garantija.Pirkėjai Gali Tekti mokėti Laivybos mokestis Už išsiųsti pakeisti elementą.

Jei prekės DOA(Dead Atvykimo),Pirkėjai Gali grąžinti per 14 Dienų,Mes ją Pakeis Naujas punktas po to, kai gausime DOA elementą.Prašome Susisiekti su mumis Prieš siunčiate prekę atgal.

Visos prekės gali būti grąžinamos keistis tik.Pirkėjas turi pareiga visiems grąžinimas prekių, įskaitant DOA ar su defektais grąžinimas.

Siuntimo Informacija:

.Pristatymo Laikas yra nurodyti žemiau:

Šalis

Maždaug.Pristatymo laikas

Jungtinės Amerikos Valstijos

8-15 darbo dienas

Jungtinė Karalystė / Australija

10-21 darbo dienas

Kanada /Europa / Rusija

Paprastai, 14-21 darbo dienų, bet kartais tai trunka iki 30 dienų dėl Pasirinktinį Patikrinimą.

Pietų Azijoje Ir Artimuosiuose Rytuose

Paprastai, 14-21 darbo dienų, bet kartais tai trunka iki 30 dienų dėl Pasirinktinį Patikrinimą.

Brazilija / Pietų Amerikoje

Paprastai, 14-28 darbo dienų, tačiau kartais užtrunka iki 45 dienų dėl Pasirinktinį Patikrinimą.

2. Mes jums išsiųsime per 1 ar 2 dienas po apmokėjimo patikrinti .

3. Adresas we will ship prekės yra kilęs iš informacijos.Pirkėjas turėtų įsitikinti, kad pristatymo adresas yra neklystantis. 4. Susisiekite su mumis, jei tu negali gauti savo prekes,mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai