2,5 M Automobilį-Stiliaus Sijonas Anglies Pluošto Danga "PASIDARYK pats" Anti-scratch Priekiniai Lūpų Bamperio Apdaila, Automobilių Sticter Atveju, "Toyota", "Mazda" ir "Ford"

2,5 M Automobilį-Stiliaus Sijonas Anglies Pluošto Danga "PASIDARYK pats" Anti-scratch Priekiniai Lūpų Bamperio Apdaila, Automobilių Sticter Atveju, "Toyota", "Mazda" ir "Ford"

w90654

Nauja

Yra sandėlyje

€21.93 €16.45
Vnt.

Žymos: mazda slenksciai sijonas, mazda 6 bamperis, opel astra h stogo, priekiniai lūpų seat leon, audi a3, mazda 3 bamperis, mazda cx 5 anglies, mazda 6 durų slenksčio, lūpų opel, anglies pluošto vinilo.

2,5 M Automobilį-Stiliaus Sijonas Anglies Pluošto Danga "PASIDARYK pats" Anti-scratch Priekiniai Lūpų Bamperio Apdaila, Automobilių Sticter Atveju, "Toyota", "Mazda" ir "Ford" Aprašymas: Priekinio ar galinio buferio lip splitter pusėje sijonas pratęsimo lūpų.

Galite klijuoti ant priekinio ar galinio buferio, kūno rinkinys, šoninė šluostė, uodegą, pelekus ir pan.

Ultra lengvas.

Su 3m lipnia, lengva įdiegti.

Pagamintas iš TPVC, patvarus, lankstus, ir bendable.

Universalus įmontuoti daugumai automobilių, sunkvežimis, ar VISUREIGIS.Funkcijos: 1."PASIDARYK pats" Lengva įdiegti. 2.Guard Apsaugos Gumos Sijonas. 3.Anti-sxratch ir dekoratyvūs. 4.Patvari,Universali.

Diegimo Pastabos:

1. Prašome laikyti paviršius švarus ir sausas, ne smėlio ir dulkių, ir įdėti kai sukibimą skatinanti (Be)į jį prieš pradėdami diegti.

2. Įdiegti elementą iš artimųjų, pašalinkite apsauginę plėvelę nuo lipnios atidžiai.

3. Prašome sumažinti kelių trikampių iš lipnios juostos, kuri yra patogi, už posūkio.

4. Nustatyti tikslią vietą produktą, įstatykite ir atsargiai, tada paspauskite tvirtai užtikrinti tinkamą sukibimą.

Pakuotė: 1 ritinėlis x gumos sijonas

1bottle x klijų

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausias rūpestis.Prašome susisiekti su mumis geriau išspręsti bet kokį klausimą, prieš paliekant bet kokį neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai