Office Project Professional 2019 Gyvenime Parsisiųsti

Office Project Professional 2019 Gyvenime Parsisiųsti

w90557

Nauja

Yra sandėlyje

€5.06
Vnt.

Žymos: "microsoft" projektas, offic 2019, biuro 2019 professional plus", pci windows, idm, espn, idm internet download manager, LIFETIME, kodaiq, "microsoft office 2019 pro.

Dėmesio

Visas licencijas, yra siunčiami per Ali-Express Žinutę

Ne po pristatymas

Pagrindiniai išsiunčiama tą pačią dieną, atsižvelgiant į laiko skirtumą tarp šalių

Amžina Licencija Klavišą ⭐⭐⭐⭐⭐ ✔️ amžina Licencija ✔️ 1 Vartotojas ✔️ 100% Originali ✔ ️ "Windows" 10 "Microsoft Project" yra projektų valdymo programinė įranga, sukurtos projektų vadovai, todėl jie gali valdyti savo projektus.Jis leidžia jums planuoti projektus, priskirti užduotis, valdyti išteklius, pateikti ataskaitas ir daugiau.Ji siūlo visą plokštelės paslaugų ir greitai dominuoja projektų valdymo programinės įrangos srityje, kai jis pirmą kartą buvo įvesta.

Sparčioji paleistis darbo pradžios ekrane walks jus per pagrindines galimybes, kaip susieti užduotis ir sukurti laiko, kad padėtų jums gauti iki greičio greitai.

Pažįstamas diagramas Įrankius, jūs jau žinote, kaip Gantt grafikus, padėti jums sukurti grafikus, palengvinti ir sutrumpinti mokymo laiką.

Geriausias savo klasėje šablonus Lengvai paruošimas, naudojant vieną iš daugelio iš anksto paruoštus šablonus galima Project Professional ir ant Office.com.

Intuityvus bazinių linijų Padėti sprendimus stebėti ir palyginti daromą pažangą pradinio projekto planą.

Bendradarbiavimui realiu laiku Dirbti kartu į Projektą ir pamatyti, kas yra prieinama realiu laiku su "Microsoft" Komandos arba Skype Verslo (kiekvienas parduodamas atskirai).

Informatyvias ataskaitas, Built-in ataskaitas, kaip Burndown ir Išteklių Apžvalga jums padės įgyti žinių, informuoti suinteresuotąsias šalis, ir pasiekti rezultatai.

Išteklių Veiksmų, Pateikti darbo laiko apskaitos žiniaraščiai užfiksuoti projekto ir ne-projekto laikas, praleistas dėl darbo užmokesčio, sąskaitų faktūrų išrašymas, ir daugiau.

Sistemos Reikalavimai

✅Operacinės Sistemos: "Windows " 10", " Windows Server 2019 (kiti nepalaikomi).

✅Atmintis: 4 GB RAM (64 bitų) / 2 GB RAM (32 bitų).

✅Vietos kietajame Diske: 4.0 GB laisvos vietos diske.

Pristatymo Sąlygos

✅Tai yra skaitmeninis pristatymo.CD/DVD " nėra įtrauktas.

✅Pristatymas per 24 valandas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai