1Piece Mokslo Cheminiai Elementai, LED Apšvietimas Sieninis Laikrodis Chemijos Periodinės Lentelės LED Neonas Pasirašyti Sieninis Laikrodis Mokytojų Dovana

1Piece Mokslo Cheminiai Elementai, LED Apšvietimas Sieninis Laikrodis Chemijos Periodinės Lentelės LED Neonas Pasirašyti Sieninis Laikrodis Mokytojų Dovana

w90419

Nauja

Yra sandėlyje

€33.77 €24.31
Vnt.

Žymos: led neoninis ženklas, dideli mediniai led laikrodis, led ženklas, apskrito pertvaros, led neon, laikrodis neon, lubų led rgb, chemija žiūrėti, porno marškinėlius, lempos elementai.

ChemistryLED WallClock

TheOverall skersmuo Apšviesta LED Laikrodis yra 10 colių/ 25cm, kurio rėmas pagamintas iš elegantiška juoda plasticwith Led komponento viduje.Šaltinis lemputė LED lemputė, kuri yra ryškus ir energijos taupymo, gyvenimo trukmė yra daugiau kaip 100 000 valandų (maždaug 10 metų, jei jūs nuolat juos įjungti)

CE laikrodis eina apie viena AA baterija (neįtraukta) ir KINTAMOSIOS elektros srovės laidas (110v iki 240v) už žibintai (yra komplekte).Pateikiame **JAV kištuką į JAV & CA **UK kištukas į UK **AU prijungti, Australija,Naujoji Zelandija**ES kištuką į ES ir kitose šalyse.

Šis LED laikrodis Led viduje thatshine per centrą, laikrodis ir sviecia numerius ir kraštų.Mes taip pat gali paprotys, kad bet kokį asmeninį dizaino jums, jei jums reikia custommade dizainą, arba urmu užsakymus klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Jums bus suteikta 16 Klavišų LED Nuotolinio valdymo pultelis (žr. žemiau) tinkinti spalvų šviesą.Su theremote valdytojas, jūs turite įvairių šviesos parametras, kuris apima įjungti ar išjungti šviesą, pristabdyti arba paleisti,artimosios arba keisti greitį, žibintus, taip pat sukurti spalvų vaivorykštė.

Nuotolinio valdymo pultelį reikia CR2025 baterijos funkciją.Taip pat, savo energiją taupančių LED žibintai, yra kartu ilgalaikio tarnavimo laikas, daugiau kaip 50.000 val.Tai puikiai tinka sienų apdailai taip pat puikiai kaip dovana.

Prašome atkreipti dėmesį:

Nuotolinio valdymo pultelis CR2025 Baterijos NĖRA įtrauktas dėl oro linijų

laivybos apribojimų!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai