2x Chrome " Automobilio Galinis Bamperis Uodega Rūko Šviesos Lempos Apdaila Padengti Jeep Compass 2011-m.

2x Chrome " Automobilio Galinis Bamperis Uodega Rūko Šviesos Lempos Apdaila Padengti Jeep Compass 2011-m.

w90388

Nauja

Yra sandėlyje

€10.97 €10.42
Vnt.

Žymos: 2011 m. džipas kompasas, jeep wrangler, accord išmetamųjų, "Chrome", jeep compass, jeep compass reflektorius, automobilis "chrome", "chrome" led, jeep compass apdaila, akumuliatoriaus gnybtų su jungikliu.

Dėmesio:

Nes paties modelio automobilis gali būti kitaip, pagamintos kitoje šalyje.Prašome užtikrinti, kad jūsų automobilio, pavyzdžiui, mūsų nuotraukoje matyti, ar jis netiks, jei jokių skirtumų, prašome susisiekti su mumis prieš perkant, ačiū!

Įmontuoti:

Už Jeep Compass 2011-2014 M.

Būklė:

100% visiškai Naujos, Nepanaudotos (Kokybė Tikrinama prieš išsiuntimą) Spalva: Chromas Blizga Apdaila Medžiaga : Aukštos Klasės Triple chromuotas ABS Su Klijais Pagrindo.Ne Surūdijęs!

Ypatybė:

Tiesioginių tinka.Lengvas montavimas su dvipusės Automobilių juostos gale apima tvirtą ir saugų ryšį. 100% atsparus Vandeniui.Niekada Išnyks, Niekada Nesurūdys.Įtraukti stilių į savo transporto priemonę.Pateikti akį traukiantis parodyti ir personlise jūsų automobilį.Garantuota kokybė, Vienos iš geriausių rinkoje.Trunka Metus.Instrukcija: Šis punktas neateina su instrukcija montavimo

Paketas apima:

2vnt/Pora Galinis Bamperis Uodega Rūko Šviesos Lempos Apdaila

Nuotrauka:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai