Užrakto Laikiklis 180KG/280KG Elektros Magnetinis Užraktas L/U/ZL Formos Laikiklis Frameless Stiklo Durų įeigos Kontrolės Sistemos Priedai

Užrakto Laikiklis 180KG/280KG Elektros Magnetinis Užraktas L/U/ZL Formos Laikiklis Frameless Stiklo Durų įeigos Kontrolės Sistemos Priedai

w90387

Nauja

Yra sandėlyje

€9.28 €7.89
Vnt.

Žymos: įeigos kontrolės sistemos, durų prieigos valdiklis, kabelio durų, magnetinis durų užraktas, mažas elektros magnetinis durų užraktas, wii u konsolė, pigūs nuotolinio valdymo durų užraktas, Prieigos Kontrolė, elektrinės sienų magnetinis užraktas, acess kontrolės.

L/U/ZL Formos Užrakto Laikiklis 180KG/280KG Elektros Magnetinis Užraktas Turėtojas Frameless Stiklo Durų įeigos Kontrolės Sistemos Priedai Prekės Aprašymas Tai aukštos kokybės L/ U/ ZL laikiklis 180KG/ 280KG magnetinis užraktas Puikiai tinka Namuose ir Biuruose.

Gaminių Aprašymas :

ZL Laikiklis

Medžiaga: Didelio stiprio aliuminio lydinys,paviršius purškimo smėlio

Atidaryti kampas: 90 °

Tinka : medinės durys, ugniai atsparios durys, apsauginės durys

L Laikiklis

Medžiaga: Didelio stiprio aliuminio lydinys, paviršius purškimo smėlio

Naudokite tipas: visų rūšių siauras ir atidaryti iš vidaus durys

Atidaryti kampas: 90 °

Tinka : medinės durys, ugniai atsparios durys, apsauginės durys

U Formos Laikiklis

Medžiaga: Didelio stiprio aliuminio lydinys, paviršius purškimo smėlio

Naudokite tipas: stiklo durys

Atidaryti kampas: 90 °arba 180°

Tinka : 10-15mm stiklo durys

Produktų Duomenys :

1. Aliuminio Lydinio Medžiaga

2. Tvirtas Sraigtas

3. Gera Taikymas

Produktų Aspektas

180kg ZL Laikiklis

L laikiklis: 168*39*24mm

Z laikiklis: 139*36*36mm

280kg ZL Laikiklis

L laikiklis: 250*47*30mm

Z laikiklis: 179*53*43mm

180kg L Laikiklis

L laikiklis: 168*39*24mm

280kg L Laikiklis

L laikiklis: 250*47*30mm

180kg U Laikiklis

U formos laikiklis: 130*33*21mm

280kg U Laikiklis

U kampas: 180*39*29mm

Produktų Paroda

Mes esame įsipareigoję savo pasitenkinimą.Jūsų teigiamus atsiliepimus ir 5 žvaigždučių reitingą, bus labai dėkingi.Ačiū!Jei jums nėra įvykdytos bet kokiu būdu, prašome suteikti mums galimybę pasiūlyti jums tinkamą sprendimą.Pristatymas:

1.We will ship atlikti užsakymą per 2-5 darbo dienas (išskyrus švenčių ir poilsio dienas), kai jūsų mokėjimas patvirtino.

2.Mes siųsti paketus visame pasaulyje, DHL,EMS,Fedex,TNT,E-paketinio,China post,www.poligon-1.lt Standartinis Pristatymas ir kt.jūs galite turėti stebėjimo informaciją pasirinkdami kiekvienas iš šių laivybos mothod.

Apmokėjimas:

1. Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.

2. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

3. Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

4. Mes tik laivas patvirtino, adresas teikia Alipay.Prieš jums mokėti, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas ir telefono numerį Alipay adresas pažymi, saugus pristatymas.

5. Prašome užpildyti adresas, anglų kalbos,ir įsitikinkite, kad jūsų adresas www.poligon-1.lt yra suderinta su jūsų duomenys pristatymo adresą prieš jums mokėti.Rusijos pirkėjai,prašome palikti mums savo vardą ir pavardę dėl Rusijos politikos,ačiū!

Garantija:

1.Jei jūs negalite gauti užsakymą mūsų garantuotas, pristatymo laikas,prašome susisiekti su mumis,mes bus stebėti, tai jums ir suteiks jums pasitenkinimą atsakyti,ar visiškai grąžinti pinigus jums.

2.Mes siūlome VIENERIŲ METŲ garantija šio produkto .Jei yra problema su produkto,jis gali būti grąžinamas tik tuo atveju, jis yra puikios būklės ir pagrįstų priežasčių.visi mūsų pakuotės yra atidžiai tikrinami prieš pristatymas.bet jei yra problema su gaminiu gaunate,mes kompensuos jums accoring situaciją, sugedusį produktą.

3.Mes teikiame 15days ar daugiau apsaugos laiko po užsakymo atlikimo.Jei jūsų prekė neturi jokių garantijų klausimu, prašome susisiekti su mumis patenkinamą sprendimą.Pirkėjas turi apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Grąžinimo Politika:

1. Prašome susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo prekes, jei esate nepatenkinti su jais.Grįžti laivyba apmoka pirkėjas.

2. Dėl neteisingai elementą, galite grąžinti prekes per 7 Dienas gavote pakeisti.Produktų turi būti grąžinta į naują, resalable sąlyga: Būti visos originalios pakuotės medžiagas.

3. Atidžiai pakeisti.Jei turite kokių nors klausimų, Prašome išsiųsti pranešimą per Prekybos vadybininkas.Visi pranešimą bus atsakyta per 24 valandas nuo pirmadienio iki šeštadienio.PABAIGA

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai