4Pcs 120/150mm Tuščiaviduriai Iš Modernių Baldų Kojų Modernaus Stiliaus Sofa Kojos Su Varžtai Sofa-lova, Žurnalinis staliukas, Spintelė, tv stovi

4Pcs 120/150mm Tuščiaviduriai Iš Modernių Baldų Kojų Modernaus Stiliaus Sofa Kojos Su Varžtai Sofa-lova, Žurnalinis staliukas, Spintelė, tv stovi

w90373

Nauja

Yra sandėlyje

€8.23 €7.82
Vnt.

Žymos: spalvoto akrilo kavos staliukas, baldai lygiava kojos, lova stove, lėktuvo kojos, penumatic staigius kojos, valgomojo stalo kojos, tv stalo kambario baldai, taisome turėtojas, ąžuolo kavos staliukas kojos, sidabro, žalvario kojomis.

1/2/4 Pack Tuščiaviduriai Iš Modernūs Baldai, Sofa-Kojos Heavy Duty Modern Stiliaus Kabineto Stalo Kojos Metalinės Baldų Kojelės, Skirti Sofa-lova, Žurnalinis staliukas, Spintelė, TV Bench, Su Montavimo Varžtai

Produkto aprašymas:

Produkto Pavadinimas: Tuščiaviduriai Iš Modernūs Baldai, Sofa-Kojos

Tipas: Modernaus stiliaus baldai kojos

Medžiaga: Geležis

Spalva: Sidabro/ Aukso/ Juoda

Aukštis: 4.72/ 5.9 Colių (120/ 150mm)

SAVYBĖS:

1. AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS:

4 metaliniai baldai, kojų yra pagamintas iš aukštos kokybės ketaus, Kuris yra patvarus, tvirtas guolių galimybė, nerūdijantysis, įbrėžimams atsparus ir blizgus.

2. LENGVAS MONTAVIMAS:

Metalo baldų kojos yra įrengtos 5 anksto išgręžtas montavimo plokštė, Tiesiog imti nuo senų kojų ir įsukite naują po gręžimo.

3. PRABANGUS ATRODO IR MULITIFUNCTIONAL:

Tuščiaviduriai Iš Metalo Baldų Kojos turėti gražią išvaizdą(Klasikinės Spalvos + ažūrinės figūrinių Dizainas, Gėlių Modelio), Modernus, Elegantiškas, patrauklus ir praktiškas.Be to, ji gali padėti jums padidinti baldų ir išlaikyti baldus drėgnu atsparus ir lengvai valomas.Tinka sofos, spintos, TV suolas, spinta, žurnalinis staliukas, knygų spinta, lova, stalas ir t.t.

4. DIZAINAS:

Tuščiaviduriai Iš Modernūs Baldai, Sofos Kojos yra įrengta su non-slip dugno pagalvėlės, kurios gali apsaugoti grindis nuo įbrėžimų, sumažinti triukšmą, kreipdamiesi grindų, ir taip pat padidina trintį, užtikrinant, kad sofa ne skaidrių atsitiktinai ir yra labiau stabilus.

5. PRAKTIŠKA IR UŽ PRIEINAMĄ KAINĄ:

Jei dabar skubiai noriu pakeisti senus ar sugadintus baldus jūsų namuose, Ji gali padėti jums pakeisti baldai už mažą kainą.Tiesiog reikia pasirinkti tai, ažūrinės figūrinių Dizainas, Gėlių Modelio, baldo koją, ir pakeiskite seną arba sulūžusių baldų kojos, gausite "naujas", sofa-lova, komoda arba lovą, stalą, Suteiks jūsų baldams ir namas naują išvaizdą ir naują stilių.

KOMPLEKTĄ SUDARO:

1/2/4 Vnt x Tuščiaviduriai Iš Modernūs Baldai, Sofa-Kojos

PASTABOS:

Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome leisti 1-5mm skirtumai dėl rankinis matavimas.Jei turite klausimų apie kojų, už baldų, prašome susisiekti su mumis laiku.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai