Vaikai Mergaitės ir Berniukai, Plastikiniai Riešo Žiūrėti Kvarcinis Analoginis Sporto Žiūrėti Kamufliažas Žiūrėti Animacinių filmų Žiūrėti PVC Apyrankė

Vaikai Mergaitės ir Berniukai, Plastikiniai Riešo Žiūrėti Kvarcinis Analoginis Sporto Žiūrėti Kamufliažas Žiūrėti Animacinių filmų Žiūrėti PVC Apyrankė

w89853

Nauja

Yra sandėlyje

€3.75 €1.87
Vnt.

Žymos: ary laikrodžiai, žiūrėti venu, žiūrėti tis, kwa laikrodžiai, plastikiniai žiūrėti, vaikų sportas, Žiūrėti Vandeniui, suutoop sporto žiūrėti, sportas žiūrėti darbą, ki laikrodžiai.

Savybės:

Medžiaga:Japonų kvarco judėjimas,dervos žiūrėti atveju,PVC watchband.

Mados tendencija ekologišką diržu, lankstumą ir atsparumą, laikrodžiai ciferblatas yra išlyginamas, aplink, kad bus ne patrinti odą vaiko.

Atsparus vandeniui iki 30m/99 cm.Apskritai, atlaiko purslų ar trumpalaikis panardinimas į vandenį, pavyzdžiui, plauti rankas ir vis šlapia po lietaus ,bet ne tinkamas maudytis.

Kasdien,mokyklos,laisvalaikio,Studentų sezono atidarymo dovana, vaikų Kalėdų dovana.Geriausia Dovana Vaikams, kurie gali padėti vaikams mokytis, kaip laiko skaityti ar suprasti, kaip pasakyti laiką įdomus ir patrauklus pasaulio veiksminga.Jis taip pat padeda vaikams lavinti gerą įprotį vertinimo metu.

Gražus mados studentas kvarco žiūrėti ultimate stiliaus ir funkcionalumo.

Techniniai duomenys:

Ekrano tipas: rodyklė

Taikoma žmonėms: Bendra

Stilius : Cartoon

Atsparus vandeniui: gali

Atsparus vandeniui performance : 10m

Judėjimo tipas : Kvarcinis

Storis: 10mm

Ciferblato skersmuo: 34mm

Veidrodis medžiaga: plastiko veidrodis

Sagtis stilius: pin sagtis

Dirželio medžiaga : PVC

Rinkimo forma : apvali

Bylos medžiaga: plastikas

Spalvos: raudona, violetinė, žalia, mėlyna, pilka

Pakuotė:

1 x Vaikams Žiūrėti

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti 1-3cm nuokrypis.Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai