Vyriški Priekiniai-Atvira Skylė Penio Mova Bikini Modalinio ir Medvilnės Gaidys Apvalkalą Dėklas apatinės Kelnės Apatiniai Dydis M/L/XL

Vyriški Priekiniai-Atvira Skylė Penio Mova Bikini Modalinio ir Medvilnės Gaidys Apvalkalą Dėklas apatinės Kelnės Apatiniai Dydis M/L/XL

w89622

Nauja

Yra sandėlyje

€8.27
Vnt.

Žymos: dick netikras, gaidys skylę, atviri apatiniai priekiniai, dick dydžio apatinius, vyrai apvalkalą apatiniai, gaidys string, suaugusiųjų erotiniai apatiniai, gelis lytis, gėjų vyrų lycra, vyrų apatiniai su varpos skylę.

Dydis : M szie (pritaikymas 27"-32" colių juosmens)

L szie (tinka 30"-36" colių juosmens)

XL szie (tinka 34"-40" colių juosmens)

XXL szie (tinka 38"-44" colių juosmens)

Medžiaga : Poliesterio ir Spandex

Spalva : juoda, raudona, balta, rožių ir persikų

PASTABA:

Jei perkate daugiau kaip 3pcs nuolaida 20% nuolaida , jūs galite juos pirkti tiesiogiai .

Jei perkate daugiau nei 5vnt , nuolaida 30% nuolaida , prašome siųsti žinutę reguliuoti kainų .

Jei perkate daugiau nei 10vnt , ta nuolaida yra mažesnis , prašome susisiekti su mumis .

Ir tada jūs galite palikti pranešimą mums pasakyti, kurios spalvos jums patinka , mes atsiųsime spalvos jums patinka , ar mes išsiųsime vieną spalvą galite pasirinkti .

Mokėjimo

1. Prašome pranešė, kad mes PRIIMAME ALIPAY, sąlyginio DEPONAVIMO IR t.t .Jokių problemų priimant mokėjimo, prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums išspręsti problemą.

2. Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje.

Pristatymas ir įteikimas

1. Mes paprastai stengiamės laivu per tris darbo dienas, gavęs jūsų mokėjimą.Mes usu

ally laivas jums Kinija Paštu, Oro Paštu.Jei norite, kad kiti express, kaip: TNT, "FEDEX", DHL, EMS ir t.t, prašome susisiekti su mumis prieš biding.

2. Prašome siųsti tikslų adresą ir TELEFONO NUMERĮ ir mes bus būti nori apskaičiuoti siuntimo išlaidų už jus.Derinti spalvas ir modelius yra ir palankiai įvertino mūsų parduotuvėje , mes padarysime sujungti laivybos jums.

Grąžinti

1. Pirkėjas turėtų pasiūlyti įrodymų problemos elementus.

2. Jeigu esate nepatenkinti pirkiniu, galite pasikeisti elementą.Pirkėjas yra atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius.

3. Pirkėjas turi susisiekti su mumis per 3 dienas po pristatymo, jei jie nori keistis defektų arba neteisingai vežamos prekės.

Atsiliepimai

1. Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks, todėl jūsų teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

2. Jei jus tenkina daiktų, prašome palikti teigiamą atsiliepimą svetainėje, labai jums ačiū!

3. Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai