1Pc Veido Massager Veido Priedai Masažo Priemonė Veido Liftas Massager Mergaitėms

1Pc Veido Massager Veido Priedai Masažo Priemonė Veido Liftas Massager Mergaitėms

w89600

Nauja

Yra sandėlyje

€5.18 €3.01
Vnt.

Žymos: face lift, km12, veido mankšta, veido kaukė nuotrauką, pyragas vyniotinis dėklas, spuogai rose, veido massag, liftas, ritinio sharp, massag roller.

Aprašymas

Ar norite nešiojamų ir aukštos kokybės veido massager?Jūs vis dar nerimauti naudojant kokios veido massager išlaikyti jūsų veido oda?Šis produktas gali būti geriausias jūsų pasirinkimas.Pagaminti iš premium jade medžiagos, atsparumas dėvėjimuisi ir atsparumas vandeniui.Tinka visų rūšių odos tipą.Geriausia dovana jūsų šeimos nariai, draugai, kolegos ir pan.

Savybės

- Spalva: Mėlyna.

- Medžiaga: PP, ABS.

- Dydis: Maždaug 13,2 x 4.6 x 4.6 cm.

- Pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagos, atsparumas dėvėjimuisi ir atsparus vandeniui.

- Skatinti metabolizmą ir aktyvuoja ląstelių, greitai pabusti odos veiklą, pašalinti rupi poras, išnyks raukšlės, ir, kad oda drėgna ir elastinga.

- Greitai plonas smakro ir sukurti gražus veidas profilefor jums.

- Panaikinti akių maišelius ir tamsius ratilus, kad jums grožio.

- Masažuoja odą, padeda odos žiedas su jaunatvišką gyvybingumą.Masažo vadovas gali išleisti aukso neigiamus jonus per trinties padėti veido masažas gauti geresnį efektą, ir gali sugriežtinti, liftas ir formos, ir atsispirti odos oksidacijos.

- Pakankamai mažas, kad imtis bet kur, puikiai tinka keliaujant, nes ji lengvai telpa jūsų rankinėje ar kosmetikos krepšys.

1 x veidą massager

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai