Miniatiūriniai tikslumo Frezavimo Mašina Stendo Gręžimo Vizuoti Rungtynių rašomasis stalas X, Y ašių Koordinačių Tikslinimo Lentelė Naują Daugiafunkcį

Miniatiūriniai tikslumo Frezavimo Mašina Stendo Gręžimo Vizuoti Rungtynių rašomasis stalas X, Y ašių Koordinačių Tikslinimo Lentelė Naują Daugiafunkcį

w8907

Nauja

Yra sandėlyje

€15.81 €13.27
Vnt.

Žymos: malimo mašina lentelė, gręžimo vizuoti, pavaduotojas, nemokamai gręžimo stalo, chuck dremel, inkaro mašina, gręžimo rašomasis stalas, pakreipimo frezavimo stalo, malūno lentelė, taurės van.

Daugiafunkcinis Miniatiūriniai Tikslumo Mini Stalo, Suolo Vizuoti Stendo Gręžimo Frezavimo Staklės Kryžiaus Padeda Padėties nustatymo Įrankis

Savybės:

Jis tinka mini " stendo gręžimo ir elektrinio grąžto laikiklis serija, ir taip pat gali būti taikomos ir kitos tinkamos mašinos.

Priekyje skalė yra kilnojamasis.

Rašomasis stalas yra sudarytas iš kelių reguliuojamas suderinta lizdas aliuminio lydinio, kuris užtikrina mažiausias erdvės, judėjimo, ir užtikrina tikslumą.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: aliuminio lydinys

Yra 3 T formos grioveliais ant rašomasis stalas iš rašomasis stalas:

Standartinio dydžio lizdas: 15X8X6mm/0.59X0.31X0.24".

Nulinės perkėlimo rankenėlę pasirodo, kad vienas ratas yra 1,25 mm/0.05".Mažas grotelių yra lygi 0,05 mm.Eiga X ašies-200mm/7.87", ir eiga Y ašis yra 50mm/1.97".

Darbo paviršius yra 310X90mm/12.2X3.54" aukštis 80mm/3.15" aukštis, įskaitant dvi darbo gnybtus.

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Vizuoti Suolo

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai