Asmeninį Bridesmaid Dovana Paprastas Metalo Kompaktiškas Makiažo Veidrodėliai Nešiojamų Dvipusis Lankstymo Veidrodėliai Vestuvių ir Kalėdų Dovana

Asmeninį Bridesmaid Dovana Paprastas Metalo Kompaktiškas Makiažo Veidrodėliai Nešiojamų Dvipusis Lankstymo Veidrodėliai Vestuvių ir Kalėdų Dovana

w89056

Nauja

Yra sandėlyje

€8.44 €5.06
Vnt.

Žymos: gimtadienis, gimtadienio dekoracijos, Veidrodis, ins gimtadienio apdaila, bridesmaid metu, sankt valentin, fleurs, kaulai komanda nuotaka, bridesmaid suknelę, groot baby shower.

Asmeninį kompaktinių veidrodžiai gali suteikti išskirtinį dovanos pamergės ar bet kuri moteris lankantys vestuvių.Jie gali įdėti juos į savo dienos kelioniniai krepšiai.Kompaktiškas makiažo veidrodis yra elegantiškas, prabangus, paprastas, stilingas ir praktiškas.

Šie puikūs metalo kompaktiškas veidrodėliai ateina su nuostabiu scenarijų pavadinimai/tekstai.Tai unikali dovana idėja mergina !

Prekės Informacija

Tipas: Kompaktiškas Veidrodėliai

Proga: Vestuvių, Vestuvių Svečių Dovanos, Gimtadienio, Kalėdų, Mamos Dienos

Spalva: Aukso/Sidabro/Rose Gold " Makiažo Veidrodėliai

Forma: Apvali Forma

Kiekis: 1Pc

Savybės: Nešiojamų, Pop-up Dizainas, Lengvas

Skersmuo: 7cm*7cm/2.75" (Vidut.)

Kaip tinkinti

Tinkinti, prašome įvesti viduryje teksto (vardas, pavardė) ir šrifto tekstą jums reikia .Jei nenorite palikti pranešimą atsiųsime makiažas veidrodis be jokių pritaikyti tekstą pagal nutylėjimą.

Pavyzdžiui: Megan+#6

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai