Grožio Blakstienų Perm Nustatyti Elektros Blakstienų Riesta Blakstienų Rinkinys Blakstienų Kėlimo Rinkinys Blakstienų Liftas, Plaukų Laminavimas Salonas Blakstienų Permė

Grožio Blakstienų Perm Nustatyti Elektros Blakstienų Riesta Blakstienų Rinkinys Blakstienų Kėlimo Rinkinys Blakstienų Liftas, Plaukų Laminavimas Salonas Blakstienų Permė

w88710

Nauja

Yra sandėlyje

€20.61 €10.31
Vnt.

Žymos: elleebana, plaukų perm, blakstienų liftas rinkinys, blakstienų augimo serumas, blakstienų liftas rinkinys, blakstienų serumas, curler permė, laivas į kiniją, blakstienų, blakstienų permė.

[xlmodel]-[custom]-[38731]

Grožio Blakstienų Perm Nustatyti Elektros Blakstienų Riesta Blakstienų Rinkinys Blakstienų Kėlimo Rinkinys Blakstienų Liftas, Plaukų Laminavimas Salonas Blakstienų Permė

Ypatybė:

Pastaba: kiti priedai neįtraukiami.

100% nauja kokybė

Produktai yra: 3 *rožinė medžiaga (karšto agentas) + 3 * mėlyna medžiaga (tvirtinimo agentas) + 2 * geltona medžiaga (mityba agentas) +

2 *Skaidri medžiaga (valymo priemonė)+1 *Klijai+6 *Silikono roll bar+8*vienkartinę barai

Produkto vadovas:

1. Pink agentas (karšto agentas): Kad blakstienos natūraliai garbanoti, juodi ir šviesus.

2. Mėlyna agentas (tvirtinimo agentas): Palaikyti curl blakstienų apie tris mėnesius.

3. Geltona medžiagos (maistinių medžiagų): Ji turi poveikį, drėkina vidinio sluoksnio blakstienos.

4. Skaidri medžiaga (valymo priemonė): nuvalykite klijų ant blakstienų curler, kad blakstienų curler lengva pašalinti.

Vartojimo procedūrą:

1. Įdėti pasirinktą roll ar dėmė ant akių, veido palei šaknis viršutinės blakstienos. (Kaip situacija reikalauja, ir neleisti suktukai nuo posūkio iki abiejuose galuose.Blakstienų klijai gali būti naudojami siekiant sustiprinti jį)

2. Po roll yra priklijuota prie vokų, ploną sluoksnį blakstienų klijai taip pat yra taikomas ne roll.Po to, kai ji yra pusiau sausas, naudokite mažą dantų krapštuką klijuoti blakstienos ritinyje po vieną.

3. Naudoti medvilnės tamponu klijuoti rožinė medžiaga (karšto agentas) ritinyje, vidutinės trukmės ir plonos blakstienos, nuplauti po 10 minučių ir nuplaukite storio blakstienos po 15 minučių.

4. Naudoti medvilnės tamponu klijuoti mėlyna medžiaga (tvirtinimo agentas) ritinyje, vidutinės trukmės ir plonos blakstienos, nuplauti po 10 minučių ir nuplaukite storio blakstienos po 15 minučių.

5. Naudoti medvilnės tamponu klijuoti geltonos medžiagos (maistinių medžiagų) drėkina ir prižiūri blakstienos penkias minutes.

6. Naudoti medvilnės tamponu klijuoti skaidri medžiaga (cleanser) nuvalykite klijų ant blakstienų curler užbaigti gražus ir mielas blakstienų str.

7. Šalčio banga apatinės blakstienos: procedūra yra tokia pati, kaip ir šalčio banga viršutinės blakstienos.

Pastabos:

1. Rankinis matavimo paklaida yra 2-5g.Prašome don ' t mind savo pakeitimo.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.labai ačiū!

3. Prekės KODAS spalva yra produkto pakuotės spalva

Pakuotė:

3 *Rožinė medžiaga (karšto agentas)

3 *Mėlyna medžiaga (tvirtinimo agentas)

2 *Geltonos medžiagos (maistinių medžiagų)

2 *Skaidrumas (cleanser)

1 * Klijų

6 *atsparus Silikoninis voleliu

8 *Poros vienkartinių svirtys

[xlmodel]-[produktai]-[43915]

[xlmodel]-[produktai]-[43915]

[xlmodel]-[produktai]-[43915]

[xlmodel]-[produktai]-[43915]

[xlmodel]-[produktai]-[43915]

[xlmodel]-[produktai]-[43915]

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[38732]

Mes Laivas visame Pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO).Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Mes atsiųsime paketą iš Kinijos per oro paštu.Pristatymo laikas priklauso nuo Krovinio Vežėjas, Muitinės ir Po Išsiuntimo, paskirties ir kitų veiksnių.Dauguma pakuočių galėtų būti gauta 20 darbo dienų (4 sav.).Žiūrėkite žemiau pristatymo laikas rinkti kiekybinius duomenis:

Mes priimame elektroninio Pašto prašymų dėl grąžos per 7 darbo dienas nuo gavimo tvarka.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis grįžti vadovas, prieš jums grąžinti.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo mokesčio, arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Tačiau reikia sumokėti papildomą pristatymo mokestį.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.poligon-1.lt!

Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių apžvalga, kuri mums labai svarbi.Būsime labai dėkingi, jei jūs galite palikti savo nekilnojamojo jausmas čia.Jei nesate patenkintas su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių atsiliepimų, mes išspręsti problemą iš karto, ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai