Skaitmeninio Touch " Ausinės Belaidžio Binaural Laisvų Rankų Įranga Ir Su Baterija Ekranas Sportas Verslo Belaidžio Ryšio Laisvų Rankų Įranga

Skaitmeninio Touch " Ausinės Belaidžio Binaural Laisvų Rankų Įranga Ir Su Baterija Ekranas Sportas Verslo Belaidžio Ryšio Laisvų Rankų Įranga

w88705

Nauja

Yra sandėlyje

€9.65 €7.82
Vnt.

Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, kamera microfone, magnetas neodimis, mens "bluetooth" ausines, inear ausinės, belaidžio headphon, ekranas note3, earphon, mi ausines laidas, airpod appl.

Savybės:

1. Belaidis ryšys: built-in galingas 5.0 "Bluetooth" mikroschemą, CVC8.0 triukšmą, panašų į tūkstančius ausines funkcija garso.

2. Pirštų atspaudų touch: Mėgautis vienu paspaudimu belaidžio kino lygio stereo garsą su touch šviesos, su įvairių funkcijų jungiklis, nusidėvėjimą ir kontrolės jeigu nieko.

3. LED skaitmeninio galia: ekranas: naujos atnaujinti įkrovimo kamera, maitinimo display, kairės ir dešinės ausinės ir įkrovimo kamera, maitinimo iš pirmo žvilgsnio.

4. Atnaujinti magnetinės indukcijos laikymo kamera: magnetinė indukcija indukcijos kamera, nereikia paspauskite sunku, lengva atidaryti duris, labai padidinti patirtį.

5.5.0 mechaninė galia-apie porą: ausys yra automatiškai įjungiamas automatiškai pritaikyti, ir "Bluetooth" automatinis ryšys yra įjungtas.

6. Atsparus vandeniui ir sweatproof: atsparus vandeniui kasdieniame gyvenime, parama, lauko sporto lietingą dienų, ir sporto yra aistringas ir prakaituotas.

Aprašymai:

1. Patogu nešioti, ilgai gi

žiedas nėra skausminga,

Bluetooth 5.0 chip, automatinė įkrovos porą; LED skaitmeniniai galios ekranas,

iš pirmo žvilgsnio.

Techniniai duomenys:

Bluetooth protokolas: 5.0

Kanalas: Stereo

Kaip naudoti: ausinių

Ar vieno ar abiejų ausis: dvišalių stereo

Spalva: Juoda

Baterija:3300mah

Pakuotė:

1 pora belaidės ausinės

1 x baterija bin

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai