Atnaujinti Pakeitimo Stereo Garso Kabelis Pratęsimo Muzikos Laidą Laidą Sennheiser Momentum 2.0 HD1 Per Ausis Ausinės

Atnaujinti Pakeitimo Stereo Garso Kabelis Pratęsimo Muzikos Laidą Laidą Sennheiser Momentum 2.0 HD1 Per Ausis Ausinės

w88596

Nauja

Yra sandėlyje

€4.21
Vnt.

Žymos: ausinės, skirtos kolega, vienuolis arbatos pet, mielas ausinės su byla, fone huawei, "bluetooth" ausinių ryšys, 1000xm3 atveju, sennheiser pagreitį 3, "bluetooth" laisvų rankų įranga miego, g2 laisvų rankų įranga, ausinės garbę 9 lite.

Pakeitimo Garso Atnaujinti Kabelio ilgintuvas Už Sennheiser Momentum 2.0 HD1 Per Ausis Ausinės Produkto Savybės: 1) Garso kabelis suderinamas su Sennheiser Pagreitį / Momentum 2.0 / HD1 ausines.Apsauginis gaubtas apie faktinį kabelio ir pavasarį jack / kabelinė perėjimas gali suteikti ilgalaikį malonumą su produktu. 2) Pratęsti Kabelio Ilgis: 1.2 m lizdas: 3.5 mm kištuką į 2,5 mm jungtį.Kabelio skersmuo: 4 mm.Medžiaga: vidinis kabelis yra OFC laidus, išorinio kabelio tinklelio, painiavos-nemokamai kabelinė, spalva: juoda. 3) Pagreitį kabelis yra standartą, kabelį su 3,5 mm į 2,5 mm.3,5 mm bitų labiausiai tinka nešiojamieji kompiuteriai, planšetiniai kompiuteriai ir televizoriai, ir 2,5 mm, tinka tiek savo ausines. 4) ausinių laidas yra pintas, o ne padengta minkštos gumos, todėl ji nėra lengvai susukti ir supainioti. 5) Prašymas: Pakeisti kabelis suderinamas su Sennheiser Pagreitį / Momentum 2.0 / HD1 on-ear ausines.Produkto Specifikacijos:

Tipas: Audio Kabelio Pakeitimas Laido.Kabelio skersmuo: 4 mm.Ausinių prailginimo laido ilgis: 1.2 m/4 kojų.Viduje: OFC vario viela.Ne: nailonas nerijos kabelis, sklandžiai ir lanksčiai.Aukso padengtą kištukas sumažina signalo nuostolių ir užtikrina stulbinama garso kokybė.Lizdas: 3.5 mm kištuką į 2,5 mm jungtį.Pakuotė:

1 x pakeitimo kabelis (ausines, neįskaičiuotos).Pastaba: laisvų rankų įrangos laido Pagreitį neveikia su Sennheiser HD518 HD598 HD558. Draugiškas Aptarnavimas: 6 mėnesių garantija dalims ir darbui.Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors problemų su pakeitimo kabelis.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai