Nauja Mėlyna Pilis Užuolaidos Viduržemio Jūros Regiono Stiliaus Kambarį Trumpos Užuolaidos, Vaikų Kambario, Miegamojo Lango Pusę Užuolaidos

Nauja Mėlyna Pilis Užuolaidos Viduržemio Jūros Regiono Stiliaus Kambarį Trumpos Užuolaidos, Vaikų Kambario, Miegamojo Lango Pusę Užuolaidos

w8842

Nauja

Yra sandėlyje

€25.31 €15.19
Vnt.

Žymos: ilgai užuolaidėlė, velevet mėlynos užuolaidos, hairgrip plaukai surišti į uodegą, etninio stiliaus kambarį užuolaidos, trumpas mažas uždanga, turkija mėlynos užuolaidos, viduržemio jūros regiono stiliaus kambarį miegamieji, užuolaidėlė vielos, suknelė liesas mergina, mėlynos užuolaidos turque.

Sveiki, mieli draugui Savybės: Punktas: Vienas VNT vienspalviai voile Užuolaidų 1. Kaina: kaina apima VIENĄ gabalas(VIENA grupė) iš užuolaidų. (jei norite, kad vienas skydelis ant kiekvienos pusės lango prašome užsakyti 2 vnt.) Neįtraukta: Kaklaraištis Atgal/Kutas/Granules. 2. Dydis: W--reiškia, plotis, H--reiškia, Aukštis.Aš.E.W200 XH200cm reiškia, Užuolaidų plotis 200cm, aukštis 200cm. 3.Užuolaidų plataus yra du kartus didesnis nei lango,tai reiškia, kad jums lango pločio yra 200cm,jums reikia pasirinkti 2 vnt 200cm pločio įmonės užuolaidų. 4.Už visas langas,2 grupė bus gražesnė. 5.Dėl šviesos ir ekrane skirtumas,prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 6.Prašome leisti 1-5cm nuokrypis dėl hemming.

a): Užuolaidų plotis = Langą pločio "A" * 2 ( įdėti 2 gabalus už lango , kiekvienas gabalas plotis = "A") b): Užuolaidų ilgis = langą ilgio "B /C /D" (jums ) 1.Kaina už 1 vnt užuolaidų ar tiulio.Užuolaidų ir tiulis yra parduodami atskirai. 2.Dydis:W--reiškia, plotis, H--reiškia, Aukštis/Ilgis. 3.Užuolaidų plotis=2 kartus strypas/geležinkelių plotis. 4.Neįtraukta:Kutas/Kaklaraištis Atgal/Granules.

Prašome Perskaityti Prieš Jus Pirkti!Apie išparduota, Jei jūs perkate ką nors, kuris yra sandelyje.mes su jumis susisieksime be 48 valandų su kai kuriais patarti.jūs galite reguliuoti savo užsakymą mūsų patarti.Apie Dydį, Nes jis yra pagamintas rankomis, prašome suprasti dydis bus 1-3cm paklaida Apie spalvą

Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdus.

Gerbiami klientai ,Mes priimame Alipay ir kitos sąlyginio Deponavimo.Šiuo metu galite atsiskaityti visa, "MasterCard", "Western Union",

Qiwi ir banko pavedimu.Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl www.poligon-1.lt ateityje.

Sužinoti, kaip sumokėti kreditine kortele, .

Sužinoti, kaip mokėti Banko pavedimu;

Sužinoti, kaip atsiskaityti su "Western Union"® , .

Sužinoti, kaip mokėti su daugeliu kitų būdų.

Mes atsiųsime produktas per 3-7 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes visada naudojame Cainiao Standartas Paslaugos/ China Post/ UPS/ Fedex/ DHL/ UPS/TNT/ Rusija Express-SPSR.

Dėl Muitinės formalumus, Mes visada rašyti vertė 8-20 JAV dolerių.

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjų atsakomybę.

Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti visas problemas.

Bet problema, tiesiog susisiekite su mumis tiesiogiai.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai