J&S 10 padėklai blakstienos pratęsimo 0.03 0.05 0.07 0.10 0.12 0.15 mm Storio atskirų false mink blakstienas 12lines

J&S 10 padėklai blakstienos pratęsimo 0.03 0.05 0.07 0.10 0.12 0.15 mm Storio atskirų false mink blakstienas 12lines

w88225

Nauja

Yra sandėlyje

€21.66
Vnt.

Žymos: stiklo samsung galaxy tab, stiklo samsung galaxy tab s3, filmas tab s4, pen tablet touch, stiklo samsung galaxy tab s5e, samsung s3 tab ekranas, stiklo galaxy tab, galaxy tab s5e screen protector, plėvelė galaxy tab s5e, filmas tab s5e.

Specifikacija

Medžiaga: Aukštos kokybės PBT medžiaga, importuojama iš Korėjos.Amatų: 100% rankų Spalva: matt black Storis: 0.03 mm; 0,05 mm; 0,07 mm; 0,10 mm; 0.12 mm; 0,15 mm Curl: C/D/DD Kiekis: 10 padėklai 12 eilučių Ilgis: bendras ilgis; 8mm 16mm

Pastaba

1.Prekė yra vieno ilgio, paties ilgio vienoje plokštelėje, nebendrauja ilgis vieną plokštelę 2. Gali būti pašalintas profesinės makiažo valiklis. 3. Visos šios blakstienos yra rankų darbo. 4. Curl gali išlaikyti stabilų daugiau nei vienerius metus. 5. Esame profesionalus gamintojas.Mes kviečiame kiekvieną pasiūlymą iš kiekvieno profesionalaus menininko.Jei turite kokių nors klausimų, prašome palikite mums žinutę ir mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

Privalumas mūsų blakstienas

1. super soft & šviesos.nebus įdėti naštą ant savo blakstienas 2.lengvai padaryti gerbėjai naudokite aukščiausios kokybės medžiagos, lengvai atskirti ir padaryti gerbėjai 3. matinė juoda fizinis blizgesį, atrodo kaip tikra, blakstienas. 4. ne kink ir jokių likučių atskirų blakstienų.nereikės laikytis kartu ir palikti likučių, kai plck iš pagrindas. 5. nė vienas lipni 6. curl stabili curl bus išlaikyti stabilų daugiau nei vienerius metus. 8 tik 2mm juosta

Apie laivybos

Mes pasirūpinsime, pristatymo netrukus, kai tik gausime jūsų užsakymą.ir užpildys sekimo numerį per 2-5 dienas po to, kai mes laivas jį.

Po pardavimo paslaugos

Visi iš mūsų pasiūlymų yra paremta 100% pasitenkinimo garantija, jei dėl kokių nors priežasčių jums nėra įvykdytos, jūs galite grąžinti prekę mums tai originalus condiion dėl grąžinamosios išmokos arba mainus.Prieš paštu mums atgal prekę, prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti & keistis instrukcija.Mes grąžinsime visus savo pinigus, išskyrus tuos atvejus, laivybos ir tvarkymo mokesčiai, po to, kai gausime jūsų atgal daiktų.

Esame profesionalus blakstienų tiekėjas.Ir mes sveikiname visus pasiūlymą ir atsiliepimus, kad gali padėti mums tobulinti mūsų paslaugas arba mūsų produktus.Mes suteiksime teigiamą grįžtamąjį ryšį, kai gausime mokėjimą, skatinti sveiką Ali bendrijos, mes tikimės, kad jūs padaryti tą patį mums.Mes norime, kad jūs suprantate, kad mes vertiname klientų aptarnavimo milžiniškai.Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą, prašome suteikti mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš palikite mums neigiamų atsiliepimų.Esame įsitikinę, kad visada yra išeitis.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.Jūsų pasitenkinimas mūsų siekimas!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai