Grąžto Drožtukas 2.0-12.5 mm Nešiojamų Korundo Šlifavimo Ratas Varomas Priemonė Gręžimo Poliravimo Polisher Šlifavimo Rato

Grąžto Drožtukas 2.0-12.5 mm Nešiojamų Korundo Šlifavimo Ratas Varomas Priemonė Gręžimo Poliravimo Polisher Šlifavimo Rato

w88195

Nauja

Yra sandėlyje

€4.00 €2.64
Vnt.

Žymos: 10mm malūnėlis, gręžimo pagaląsti, velykų kiaušinių medienos, chuck dremel, angl malūnėlis, pluošto žiedas, įrankiai, elektriniai įrankiai, tiek gręžimo, kaip gręžimo gydytojas, Automobilių remontas įrankis.

Pakuotė :

1x Tipą, 1/2/3

Savybės :

* Greitai: Labai greitai gręžimo, sriegimo,ir kt.Ir Greitas pakeitimas composite kūgio, naudoja gręžimo kraštais principas.

* Lengvas ir Kompaktiškas: Lengvas ir kompaktiškas dydis, grąžtų galandimo įrankį lengva nešti

* Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės ABS plastiko ir rudos spalvos korundo šlifavimo ratas, tai gali šlifuoti geležies grąžtas labai gerai, ir tai tvirtos ir nėra lengva sugadinti.

* Naudojimas: Mūsų diamond Gręžimo karūnos Galandimo Įrankį daugiausia naudojamas šlifavimo geležies, grąžtai, kiti aukšto kietumo grąžtai nėra tinkamos naudoti.

Techniniai duomenys :

Medžiaga: ABS + Korundo Šlifavimo Ratas

"PASIDARYK pats" Tiekia: Metalo apdirbimas

Matmenys(LxW): 170x85mm/6.69x3.35 colių

Spalva: Oranžinė, Mėlyna

3 Funkcijos: Type1 ,Tipas 2 Tipas 3

Būkite Atsargūs :

Šlifavimo rato, šis produktas yra rudos spalvos korundo šlifavimo ratas, todėl produktas daugiausia naudojamas šlifavimo geležies, grąžtai, kiti aukšto kietumo grąžtai nėra tinkamos naudoti, nuostoliai bus gana didelės, ir reikia būti naudojami su elektriniu grąžtai.

Pastabos :

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai