Automobilio "bluetooth" Modulis Muzikos Garso Kabelis Adapteris, Skirtas Audi "Ford" Už Skoda MFD2 RNS2 CD Priimančiosios

Automobilio "bluetooth" Modulis Muzikos Garso Kabelis Adapteris, Skirtas Audi "Ford" Už Skoda MFD2 RNS2 CD Priimančiosios

w88048

Nauja

Yra sandėlyje

€12.13 €10.31
Vnt.

Žymos: cd rd45 "bluetooth", automobilių muzika, "bluetooth" suzuki sx4, "Bluetooth", "bluetooth" auksas, 2004 mini cooper, maišytuvas, "bluetooth" 5, lexus ct200h ekranas, laisvą ranką automobilio "bluetooth", rcd300.

【Pakuotę Įeina】

1 x Kabelis Adapteris

【Aprašymas】

Automobilio "bluetooth", muzikos grotuvą yra belaidžio muzikos perdavimo.

Jei garso įvesties prievado nėra rezervuotas, būtina įrašyti diską, bei garso šaltinio disko atnaujinamas lėtai, o tai nepatogu.Kai kurie automobiliai yra įrengti išorinę garso įvesties prievado, ir klausytis muzikos, taip pat reikia traukti ilgas signalas liniją, kuri yra nepatogu vilkite center " konsolės.

Jei naudojate "bluetooth" perdavimo, galite atsisveikinti su nepatogus, bet jūs galite taip pat klausytis muzikos internetu.Į medijos eroje, internete įvairių Programų yra gana patogus, o garso šaltinis yra atnaujinami laiku.

Mūsų kabelių priima bluetooth pagrindinės valdymo mikroschema ir garso skaitmeninio apdorojimo mikroschema, siekiant užtikrinti, kad garso signalo perdavimas nebūtų iškreipta, ir garso kokybė gali pasiekti didelės raiškos standartu.

Šis produktas yra įrengta jungtys prijungti pagal sąsaja rezervuota už originalaus automobilio šeimininko.Jis naudoja įvairias įtampos įėjimas prisitaikyti prie skirtingų aplinkų.

【Gamybos Įvadas】

-Pagrindinės Savybės:

1. "Plug & Play: įdiegtas per originalų CD keitiklis uosto, lengvai ir greitai, puikiai integruota su automobiliu.

2. Belaidžio A2DP Peržiūros: lengvai muziką "bluetooth" prietaisų į gamyklos automobilio stereo sistemą.

3. Hi-fi Garso Kokybė: Prijungtas prie automobilio garso sistemos per laidus pajungti, jokių trukdžių ir jokių nuostolių garso kokybę, varžėsi, originalus CD garso.

4. Leidžia jums lengvai populiarus konfigūracija advanced car stereo, yra geriausias pasirinkimas norint saugiai vairuoti ir mėgautis skaitmeninės muzikos.

-Pastaba

1. Nepalaiko laisvųjų rankų telefono skambutį(HFP): Tai nereiškia, palaiko atsakyti/pakabinti ir pan.Per automobilio radijo mygtukus ir vairo mygtukai

2. Nepalaiko bluetooth AVRCP Kontrolė: Prev/Next Track, Pristabdyti/Leisti, persukti į priekį/atgal per automobilio radijo mygtukus arba vairas mygtukai.

【Taikoma Automobilių Modeliai】

Volkswagen Audi "Ford" Už Skoda MFD2 RNS2 CD Priimančiosios

【Specifikacija】

1. Pavadinimas: AUX Kabelis Adapteris

2. Modelis: C71489

3. Įtampos Įėjimas: 5-12V

4. Veiklos Dabartinis: 600mA

5. Budėjimo Srovė: 20mA

6. Darbinė Temperatūra: -35℃~+75℃

7. DAC Rezoliucija: 20bit

8. Bendras Harmoninis Iškraipymas: 0.05%

9. SN Santykis: 90dB

10. Dažnių diapazonas: 20HZ-20KHZ

11. "bluetooth" versija: 5.0

12. "bluetooth" Pavadinimas: JieRi-BT-5608

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai