1 Vnt., Lauko Kempingas Pripučiamos Pagalvėlės Paplūdimio Trikampis Kilimėlis, Pagalvėlė Paplūdimys ir Neklijuotinė, Sulankstomas U0T5

1 Vnt., Lauko Kempingas Pripučiamos Pagalvėlės Paplūdimio Trikampis Kilimėlis, Pagalvėlė Paplūdimys ir Neklijuotinė, Sulankstomas U0T5

w87995

Nauja

Yra sandėlyje

€4.04 €2.91
Vnt.

Žymos: sulankstomas playking, paplūdimys baseinai, vožtuvas pripučiamas kilimėlis, mažas čiužinys paplūdimys, aerobed pripučiamas čiužinys, šilumos kempingas čiužinio, pripučiamos pagalvės krūties, tailando pagalvėlė paplūdimys, oro čiužinys, paplūdimys antklodė.

Dokumente .produkto aprašymas { font-size: 16px; font-family: Comic Sans MS, Verdana, Gruzija; } .produkto aprašymas .vaizdai { text-align: center; } .produkto aprašymas img { max-width: 100%; width: 800px; aukštis: 800px; vertikalios-align: middle; }

Aprašymas

100% visiškai naujas, aukštos kokybės

Medžiaga: PVC, flocking

Dydis: apie 138 * 48 * 48CM / 54.33 * 18.89 * 18.89 į

Spausdinimas: terminė perdavimas

Storis: 0.23 MM PVC + flocking

Naudojimas: paplūdimį, poilsio parkas

Trikampio formos dizainas bus paremti jūsų nugaros puikus kampas, ji bus jums atsipalaiduoti namuose, žiūrėti TV ar žaisti kompiuterinius žaidimus nepriekaištingai.Begalinis naudoja!

Nes jis yra labai lengvas ir kompaktiškas, jis yra taip pat paprasta ir esminių kempingas aksesuaras paplūdimys, kelionės, kempingas, festivalių ir kitų veiklos lauke.

Su vandeniui bazės, galite nuvalykite jį valyti su drėgnu skudurėliu, nesirūpindami apie žemės yra šlapias.

Ji taip pat turi neslidžia PVC flocking išvaizda, kuri suteikia minkšta aksomo-kaip jaustis, taip pat savo daugkartinio naudojimo plastikinis maišelis.

Infliacija yra paprasta ir trunka tik dvi minutes, su siurbliu yra greičiau.Tiesiog išspauskite kandiklį, pūsti orą išpūsti pleišto / galinės pagalvėlės ...ir atsipalaiduoti!

Kokybės pirmas ir geriausias aptarnavimas.Klientai yra mūsų draugai.

Stilingas dizainas, 100% visiškai naujas, aukštos kokybės!

Pastaba:

1. Nuotraukų, prašome leisti nežymūs spalvų skirtumai

2.Matmenys gali skirtis, dėl rankinis matavimas

Pakuotė:

1pcs pripučiamos pagalvėlės

PREKĖS KODAS:LZB0020

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.jei norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai