LED Šviesos Makiažo Veidrodis, automobilių Dekoras, šviesos Stalo Stalinį Led lempos Tuštybės 3 Lankstymo Reguliuojamas ryškumas Kosmetikos Veidrodis atsparus vandeniui

LED Šviesos Makiažo Veidrodis, automobilių Dekoras, šviesos Stalo Stalinį Led lempos Tuštybės 3 Lankstymo Reguliuojamas ryškumas Kosmetikos Veidrodis atsparus vandeniui

w87942

Nauja

Yra sandėlyje

€14.78
Vnt.

Žymos: dvigubo kontakto led, makiažas, lempos tabl, led neoninis ženklas, lempa led, toalhas de mesa, darbalaukio comput, abajur mesa, neoninis ženklas, dekoro namai.

LED Šviesos Makiažo Veidrodėliai Lentelė Darbalaukio Makiažas atsparus vandeniui Led lempos, Veidrodėliai Tuštybės 3 Lankstymo Reguliuojamas ryškumas Kosmetinis Veidrodis

Specifikacija

Prekės pavadinimas:Led Makiažo Veidrodėliai Šviesos

Ilgis:10vnt(1.4 m)/20pcs(2.8 m)

Spalva:Balta

Įtampa:DC12V

Galingumas:1.2 W/vnt

Atsparus vandeniui Reitingas:atsparus Vandeniui(IP65)

Paketo duomenys

10vnt pakuotė Informacija:

1*2A adapteris (ES/JAV/jungtinė karalystė/AU)

1 Dimeris

10 vnt. LED šviesos

20pcs paketo Duomenys

1*3A adapteris(ES/JAV/jungtinė karalystė/AU)

1 Dimeris

20 vnt. LED šviesos

Produkto Rodyti

Cuttable!Galite iškirpti visi naudoti vieną

Ji turi stiprių klijų reversas.Lengva įdiegti

Prašymas

Paslaugos

Mokėjimu. 1.Mes tik priimame mokėjimus per sąlyginio DEPONAVIMO, jei norite mokėti Paypal arba Western Union , pls, prašome susisiekti su mumis. 2.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 3.Jei norite pakeisti pristatymo adresą, palikite mums Žinutę. 4.Išmokos turėtų būti baigtas per 3 dienas, jei turite kai sunku, prašome pranešti man.

Grįžti/Grąžinimas.

1. Bet kokybės problemų ar shippment žalą, prašome mums parodyti bandymų ataskaitos ar nuotraukas, mes Grąžinsime jums 50% -100% pinigų jums.Žmogaus sukeltų defektų nėra garantijų, pvz., skaldytų, scrash.

2. Jei nesate patenkinti produktais, tai gerai, kad grįžtumėte į mus per 15 dienų.Mes visa grąžinamoji išmoka, jums gavusi grįžti sklypo, bet jūs turite mokėti už laivybos.

3. Jei daugiau kaip 60 dienų, gavo ne savo paketą, prašome susisiekti su mumis pratęsti vežimo apsauga.Ar Mes patikrinkite, ar galite gauti paketą, Jei ne, mes visiškai grąžinti pinigus jums.

4. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, specifikaciją priežastis grįžti.

5. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.poligon-1.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

6. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei produktas yra ne toks, kaip žadėta.

Shippment.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai bus tvarkomi per vieną darbo dieną po apmokėjimo patikrinimą. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.KU.

Q: Kaip aš galiu gauti nuolaida?

A: Mes visada rodo geriausią kainą mes galime pasiūlyti, todėl jūs visada gauti pigiausią kainą iš mūsų gamyklos.Jei jūsų užsakymo kiekis yra daugiau nei 10vnt

(Bendras kiekis už vieną užsakymą), prašome susisiekti su mumis prieš mokėti, mes turbūt galima sutaupyti siuntimo išlaidas jums.

Labai didelis, kad, žinoma, mes siūlome keletą nuolaida nuo prekes.

Prašome sekti etapo, kaip nurodyta toliau:

1. Padaryti užsakymą pirma, nereikia mokėti iš karto.

2. Palikite mums žinutę ir pasakykite mums kiekio ir pristatymo būdą norite.

3. Mes pasikeis kaina per 24 valandas.

4. Siųsti mokėjimą.

Atsiliepimų.Atsiliepimai yra labai importo mums.Pls prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų ir 5 ŽVAIGŽDŽIŲ , jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Dėkojame už jūsų supratimą ir paramą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai